Kedves Menyasszonyok!

Pár hónap és kezdetét veszi az esküvői szezon, melynek Ti vagytok a főszereplői. Ha még nem találtad meg álmaid ruháját látogass el szalonunkba, örömmel segítünk megtalálni, kiválasztani a tökéletes darabot.

Előzetes időpontfoglalás, érdeklődés az alábbi telefonszámon: 0620-259-6604 

 

 

Szalagavatósok figyelem!

Még nem találtad meg a táncos ruhádat? Akkor még biztos nem jártál nálunk. Előzékeny, kedves kiszolgálással várunk Téged is szalonunkba a Kálvin térhez közel a Ráday utcában. Előzetes időpontfoglalás, érdeklődés az alábbi telefonszámon: 20-259-6604

 

 


Itt az új stílus a Trash the Dress!

további képötletért katt a képre

Trash the Dress – TTD (Kukába a ruhával) az esküvőfotózás speciális, kreatív ága, mely Amerikából származik. Lényege, hogy esküvői ruhában olyan képek készülnek, melyek teljesen ellentétben állnak ruhák eleganciájával. A Trash the Dress fotózás lényeges eleme ugyanis az, hogy a ruhát összekoszolják, vízbe merítsék, szétszaggassák.

Ha megszületett benned a szűnni nem akaró elhatározás, hogy Te is Trash the Dress girl/guy legyél, az első és legfontosabb lépést tedd meg. Gyere el hozzánk és válasz Trash the Dress ruháink közül, hogy extravagáns, kreatív, meghökkentő képeid megszülessenek.

 Most kedvező áron már 5000 Ft-tól választhatsz Trash the Dress ruháinkból!

A helyszínt  Vác és Verőce között a 12-es főúton, a körforgalomtól 2 km – re, közvetlenül a Duna- parton a Camelot Club Hotel*** és Étterem biztosította.

 www.camelothotel.hu


 Kedves Látogató!

 

Amikor az Európa Esküvői Ruhakölcsönző Szalon megnyitása mellett döntöttünk, az a szándék vezetett minket, hogy az élet egyik legfontosabb pillanatához személyre szabott és értő segítségnyújtással tudjunk hozzájárulni. Célunk, hogy a hozzánk forduló menyasszonyoknak, családjuknak és barátaiknak biztosíthassuk a nagy napon azt a ragyogó megjelenést, amit maguknak megálmodtak.

Oldalunkon ízelítőt láthatnak menyasszonyi, koszorúslány, illetve menyecskeruha kínálatunkból. Esküvői és alkalmi ruhák mellett szalagavató ruhákat is forgalmazunk.


Esküvői ruháink minden igényt kielégítenek az egyszerűtől az exkluzív különlegességekig. A menyasszonyi ruhákat különböző stílusú és árfekvésű modellekből válogattuk össze és vállaltuk, hogy a gazdasági válság időszakában nem lesz 150.000,- Ft feletti kölcsönzési díjunk. Így biztosak vagyunk benne, hogy aki bennünket meglátogat, kedvező áron talál magának megfelelő ruhát a nagy alkalomra, illetve ha elképzeléseit elmondja nekünk, megoldjuk, hogy azok valóra váljanak.

A szalont a belváros szívében, a Ráday utca sétáló utca részén nyitottuk meg. Tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. Amíg a próba zajlik a kísérők a sétáló utca kellemes éttermeiben és kávézóiban időzhetnek.

Ruháinkat minden esetben méretre igazítjuk, az igényelt méretet megrendeljük. Kollekciónk folyamatosan megújul, ezért javasoljuk, hogy keressék fel szalonunkat, ahol kiválaszthatják az egyéniségüknek, ízlésüknek megfelelő ruhát. Több külföldi szalonnal, és kiváló varrónőkkel is együtt dolgozunk, így az egyéni elképzelések megvalósítására is törekszünk.

Együttműködő partnereinkkel szeretnénk segítséget adni ahhoz, hogy az ifjú pár minél kevesebb utánajárással találja meg azokat a szolgáltatókat, akiknek munkájára a nagy naphoz szükségük van. Partnereink között csak azt tüntetjük fel, akinek munkáját megismertük és elégedettek voltunk vele.

A kényelmes és személyes kiszolgálás érdekében a szalonban előzetes időpont egyeztetés alapján fogadjuk kedves vendégeinket!