top of page

2018-as esküvői trendek

Nem csak az új év érkezett meg, hanem az új, 2018-as esküvői trendek is. Nézzük, milyen új őrületeket tartogat számunkra, vagyis a 2018-as esküvői pároknak az új év.



Természetes dekoráció


A papír és anyagdekorációkat felváltja a természet. Zöldet függődísznek és asztal középnek is!


Ötletekért kattints a képre!


mydomaine.com

(Forrás: mydomaine.com)


Sportcipő


Most is vannak menyasszonyok, akik a tornacipőt választanák a magassarkú helyett. Ilyenkor szoktuk javasolni, hogy ha nem is nagyon magas a cipő sarka, egy pici akkor is legyen! Más a menyasszony tartása, másképp áll az esküvői ruha a menyasszonyon. Ezt a 2018-as őrületet inkább mellőzd, ha megengeded a tanácsunkat.




Léggömbök


Ne egy-két lufira gondolj! Lufi lehet dísze az esküvői autónak, a vacsoraasztaloknak, a desszertasztalnak. Akár fotófalat is készíttethettek belőle vagy a főasztal mögé is kerülhet lufifal.


További dekorációs ötletekért kattints a képre:

avaspartydesigns.com

Téli esküvők


Végre végre végre! Azt hittem, hogy valamit rosszul olvasok, de nem! 2018-ban trend lesz a téli esküvő! A trendnek 2018. novemberétől 2019. februárjáig hódolhattok.




Vad, Feltűnő színek


Alig várom, hogy legyen olyan menyasszonyunk, aki bevállal egy vad, színes dekorációt! Ha esküvőről van szó, nem kell feltétlen mindig a finom eleganciára törekedni. Van benned egy kis játékosság? Légy bátor és használj élénk színeket!



További ötletekért kattints a képre:

We heart pictures

(Forrás: We heart pictures)





Nem csak papírból áll a meghívó


A 2018-as esküvői trendjei közé tartozik, hogy nem csak finomkodó csipkével, hanem egyéb anyagokkal, például bőrrel, akrillal, metálfényű csillogással is lehet dekorálni az esküvői meghívót.




Meglepi esküvő


A sztároktól eredhet ez a 2018-as őrült trend. Szülinapi vagy eljegyzési partira hívják össze a vendégeket és csak a helyszínen derül ki, hogy valójában esküvő lesz. A bevállalósabb párok szervezhetnek ilyen meglepetés esküvőt. Ha lesz ilyen pár, várjuk a beszámolót! :) (A hollywoodi sztárok a paparazzo-k távoltartása miatt szervezték titokban az esküvőket.)




Dráma


Ki szeretne drámát az esküvőjén? Ha drámát nem is, de drámai megjelenést biztosan szeretnének 2018-ban. Megjelenhet a drámai hatás az esküvő meghívón, a táncparketten, a vacsoraasztalnál. Hogyan? Fekete háttérrel, virágnyomattal, telített színekkel. Ez is egy nagyon izgalmas trend lesz!



Unique Pastiche Events



After party


Kíváncsi leszek, hogy valójában kinek lesz kedve after partyt tartani egy 24 órás nap után. A vendégeknek esetleg, az ifjú párnak talán kevésbé, de egyelőre a 2018-as trendek között szerepel.





Köszönjük, hogy időt szántál a cikkünk elolvasására!

Ha tetszett, oszd meg a barátnőiddel is!



Legolvasottabb posztok
Legfrissebb posztok
Arhívum
Címkék
Csatlakozz!
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
Kapcsolódó bejegyzések
bottom of page