top of page

A szexpozíció árulkodik a házasságról

Erről olvastam nemrég egy cikket, és arra gondoltam, hogy legyen egy pikáns bejegyzés is a sok menyasszonyi ruhás és esküvős poszt mellett.

Senki nem szokta vitatni, hogy a szex mennyire fontos egy párkapcsolatban, egy házasságban. Ha belegondolunk, a hálószoba titkok valóban árulkodnak a kapcsolatról. Talán éppen emiatt tartjuk tabu témának… De kanyarodjunk vissza az izgisebb részhez, nézzük a pózokat.

Misszionárius póz: Örökké együtt! Nem is kérdés, hogy miért van az, hogy kitaláljátok egymás gondolatát is és befejezitek egymás el nem kezdett mondatát is. A házasságotok kiegyensúlyozott és stabil lábakon áll, évről évre mélyebb érzelmeket tápláltok egymás iránt. De, egy kis izgalom, kalandozás, spontaneitás (természetesen együtt), sosem árt!

Ha a lány van felül: Ez a kedvenc? A házasságotok remekel, hiszen kompromisszumkészek vagytok és a bizalom is teljes mértékben jelen van. A munkamegosztást részesítitek előnyben, hiszen így több időtök jut egymásra és az új örömök, élvezetek felfedezésére.

Kutyapóz: Ez egy vicces és kalandos házasság! Teljes köztetek a bizalom és az őszinteség, legyen szó bármiről! Élvezzétek ezt a csodát, mert ritka az ilyen házasság.

Kis kifli, nagy kifli: Ha ez a legkedveltebb pózotok, a valószínű, hogy nagyon óvó és áldozatkész házasságban éltek. Szinte sóvárogtok az intimitásért és egymás közelségéért. Hihetetlenül mély érzelmi szinten álltok jelenleg.

Gyors menet: Legyen bármilyen zsúfolt is a napirendetek, mindig csempésztek egy kis „mi időt” a hétköznapokba. Nos, a házasságotok szuper spontán és szenvedélyes.

Ha tetszik a cikk, mehet a megosztás! :)

Legolvasottabb posztok
Legfrissebb posztok
Arhívum
Címkék
Csatlakozz!
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
Kapcsolódó bejegyzések
bottom of page