top of page

2017 esküvői ruha trend

Lassan lecseng a 2016-os nyári esküvőszezon. Hamarosan a 2017-es menyasszonyok is elkezdik keresgélni a ruhájukat, ső, már van is 2017-es menyasszonyunk. De az igazi hajrá csak ősszel kezdődik. Ekkortájt érkeznek a 2017-es trendeknek megfelelő esküvői ruhák. A mi esküvői ruhaszalonunkba terveink szerint már szeptemberben érkezik

1-2 új darab. Erről a Facebook oldalunkon és a hírlevélben is fogunk informálni.
Már jó pár hónapja elkezdtem utánanézni a 2017-es menyasszonyi ruha trendeknek. Igazából semmi olyan újdonságot nem találtam, ami eddig ne lett volna és ami valóban más nyújt mint az eddigi trendek.


Lássuk a 2017-es esküvői ruha trendeket.

A fotógalériában olyan esküvői ruhák fotóit láthatod, melyek az Európa Ruhaszalonban találhatók vagy tőlünk rendelhetők.


Az Irina és Anasztázia kollekcióból ősszel tervezünk rendelni, így ha megtetszik valamelyik ruha, jelezheted az igényed az europaruhaszalon@gmail.com e-mail címed. Hamarosan a fotókat is feltöltjük a weboldalra!Masnis esküvői ruha

Panton színű esküvői ruha

Menyasszonyi nadrágok

Menyasszonyi nadrág kollekcióm egyelőre nincs, de ha igényed lenne rá, keress bizalomma! Pont erről írtam egy cikket pár héttel ezelőtt, kattints ide az elolvasásához!

3D virágmintás esküvői ruha

Mély dekoltázsú esküvői ruha

Esküvői ruha kivágással

Elöl rövid hátul hosszú esküvői ruha

Esküvői ruha vállról lehulló ujjakkal

Hosszú ujjú esküvői ruha

Nyakpántos esküvői ruha

Ha tetszik a cikk, köszönjük a megosztást!

Legolvasottabb posztok
Legfrissebb posztok
Arhívum
Címkék
Csatlakozz!
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
Kapcsolódó bejegyzések
bottom of page