top of page

5 modern út az oltárig

A megszokott, hagyományos módja az oltárhoz való vonulásnak az, ha a menyasszonyt az édesapja kíséri. Ma már ebben sem kell feltétlenül a tradíciókhoz ragaszkodni. A mai modern menyasszonyok néha már az esküvő több pontján is szakítanak a hagyományokkal: színes, extrém menyasszonyi ruhák, extrém fotózási helyszínek, „trash the dress” avagy „tedd tönkre a ruhádat” fotózás, tematikus esküvők és még lehetne sorolni.Láttunk már eddig is egy-két nem rendhagyó bevonulást, táncolva a barátokkal. De ha mégsem szeretnél ennyire elrugaszkodni a hagyományoktól, de mégis szeretnél egy kicsit mást vagy épp nincs ki az oltár elé kísérjen, hasznos lehet ez a pár tipp.1. Vonulj egyedül!

Miss Függetlenség! Egész nyugodtan bevonulhatsz egyedül is. Az egyke bevonulást megfejelheted egy meglepetéssel is a vőlegényed számára. Ha például tudsz énekelni, táncolni, zenélni, előadhatsz egy közös emlékeket idéző dalt. Akár a barátaidat is bevonhatod és összedobhattok egy különleges produkciót, ami lehet egy flashmob.2. Találkozzatok félúton!

Egy amerikai újságcikkben olvastam, hogy volt egy eset, amikor a menyasszony nem szeretett volna sem egyedül, sem valakivel a jobbján oltár elé vonulni. Ezért úgy döntött a pár, hogy az arany középutat választják és találkoznak félúton. Mivel mindketten sörrajongók, ezért a vőlegény két pohár sörrel várta az oltár felé félúton szíve választottját. A találkozásnál koccintottak, kortyoltak a pohárból és elsétáltak az oltárig. Miután férjjé és feleséggé nyilvánították őket, kiitták a poharat.

Természetesen a sör helyére egyéb érdekességeket is kilehet találni.3. Kéz a kézben!

Igen, jól gondolod. Együtt vonultok, viszont ha a helyszín és az esküvő stílusa megengedi nem karöltve ahogy az szokás, hanem lazán, kéz a kézben.4. Kör közepén állok!

Rendezzétek kör alakba a násznép székeit, középre pedig a házasságkötő ceremóniához szükséges eszközöket (asztal, székek stb.). Ennél a variációnál is lehet ötletelni, vihetitek magatokkal a gyertyát, a homokot, a bort, ami a szertartás végén az eggyé válást jelenti. Így talán még inkább szimbolizálja az utatok egyesülését.5. Bukkanjatok fel külön-külön!

Egy kis meglepetés a vendégek számára. Ha a helyszín engedi keressétek és találjátok meg a lehetőséget meglepetésszerű bevonulásra, amit szintén lehet izgalmassá, személyesebbé tenni.
Tetszett a cikk és hasznosnak találod? Oszd meg a barátnőiddel is! Köszönjük!

Legolvasottabb posztok
Legfrissebb posztok
Arhívum
Címkék
Csatlakozz!
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
Kapcsolódó bejegyzések
bottom of page