Éld át újra és újra a pillanatot! Esküvői fotós ajánló


Az esküvő talán egyik legfontosabb szolgáltatója az esküvői fotós. Ő örökíti meg azokat a feledhetetlen pillanatokat, melyeket számtalanszor újra átélhetünk az esküvői fotók segítségével.


Ha figyelemmel követed a Menyasszonyi Blogunkat, a múlt heti cikkünkben olvashattad, hogy szeretnénk időnként bemutatni Neked egy-egy esküvői szolgáltatót.


(Legutóbb az Esküvői Kuckóról írtunk. Ha kíváncsi vagy, hogy kik ők, kattints IDE!)

Most ismerkedj meg egy kicsit Lőrincz István, esküvői fotóssal.Mióta foglalkozol fotózással, azon belül esküvői fotózással?


Már több mint 12 éve foglalkozom cégszerűen a fotózással. Esküvőket már a kezdetekben is fényképeztem, viszont az utóbbi 5-6 évben specializálódtam kimondottan az esküvők fotózására.
Budapesti esküvői fotósként kizárólag Budapesten, illetve környékén fotózol vagy igény esetén vidékre is elutazol? Ha elutazol, milyen felárral jár?


Munkáim egy része hazánkban, más része pedig külföldön van, mivel több nyelven is folyékonyan beszélek. Ez által külföldi-, illetve olyan párok is megtalálnak, ahol a pár egyik tagja külföldi.


A vidéki esküvők sem felárasak. Nincs benzin költség, sem autópálya- és kilométer díj, mint sok kollégánál. Az ár minden mellékköltséget tartalmaz, ami ilyenkor felmerülhet.


Az egyetlen amit a pároktól viszont kérni szoktam, hogy ha hajnali 2-3 -ig kell maradni, akkor a vidéki esküvőkön biztosítsanak szállást is.
Kényes kérdés: Árak. Milyen árakon vállalod az esküvői-, jegyes- és kreatív fotózást?


Az ár az itthoni esküvőkre vonatkozóan 195e Ft. Csomagáraim nincsenek. Az ár mindent tartalmaz, amit a párok kívánhatnak a fotóstól. Kiemelném itt a leánybúcsú fotózását is, amit senki más nem csinál még hazánkban. Ez egy bónusz sok menyasszony számára, mivel ezeken az összejöveteleken nem szoktak profi képek készülni.