2022-es Menyasszonyaink

"Az Európa szalonban voltam először ruhapróbán, ugyanis már a honlapon felkeltette az érdeklődésemet a Lanesta kollekció. Emese az első pillanattól kezdve nagyon kedves, segítőkész volt és hasznos tanácsokkal látott el. Azonnal tudtam, hogy melyik lesz az IGAZI ruha . Elmentem utána még 1-2 helyre körülnézni, de egyik sem tudta átvenni az első ruha helyét, így gyorsan le is foglaltam a ruhámat. Emese időben megrendelte a méretemet és mindenről értesített. Rugalmasan kezelte az időpontokat, a cipős ruhaigazításról is kellemes tapasztalataim vannak, nagyon jól elbeszélgettünk a profi varrónővel . A ruha elvitelnél Emese mindent részletesen elmondott. A kommunikáció gördülékeny volt, a szalonban mindenre odafigyeltek, én pedig nagyon jól éreztem magam a ruhámban a Nagy Napon. Kényelmes és csodaszép volt."

Vivien 2022. Május 7.
IMG_0266.jpg
Amanda 2022. 
MandiPeti_varroimrephotography_84.jpg

"A menyasszonyi ruhám kiválasztásába úgy fogtam bele, hogy semmilyen elképzelésem nem volt arról, hogy mit szeretnék, csak arról, hogy mit nem: feltűnőt, giccseset, drágát és sok időt sem szerettem volna tölteni a ruhakereséssel. Egyszerűt kerestem megfizethető áron. Neten találtam rá az Európa Ruhaszalonra, ahol Emese készségesen állt segítségemre. Kedvesen kezelte azt is, hogy nem volt konkrét elképzelésem, többféle fazont is mutatott, türelmesen segített, magyarázott. Sikerült megtalálnom a hozzám illő ruhát, megfizethető áron."

Bea 2022. Június 5.
DSC_7318.jpg

"Küldök pár képet a mi nagy napunkról a gyönyürű ruhámban. Köszönök mindent mégegyszer, a legjobb választás volt. :)"

Fatime 2022. Május 25.
1660129588062.jpg

"A lehető legtökéletesebb ruhát találtam itt az esküvőmre, a legjobb döntés volt, hogy itt kezdtem a próbálást! Gyorsan kaptam időpontot, remekül megközelíthető helyen van és nagyon elegáns a szalon! Rengeteg féle ruha van, ha valaki nem konkrét elképzelésekkel érkezik. Csodás hangulatban telt a próba, Emese nagyon kedves és segítőkész volt! Ajánlom sok szeretettel mindenkinek!"

image_6483441 (1).JPG
Marcsi 2022. Július 30.