June 16, 2018

Már dübörög a 2018-as esküvői szezon, de a 2019-es menyasszonyok már elkezdték nézegetni az esküvői ruhákat. Milyen jól teszik! Érdemes legalább az esküvői ruhaszalonok 2019-es esküvői ruha kollekciója között nézegetni, hogy felmérd mi az ami tetszik és mi az ami nem.

Mo...

March 14, 2018

Elérkezett a pillanat, amit talán már kislány korod óta vársz: az esküvői ruha keresése és megtalálása! Akár van elképzelésed, akár nincs, ne aggódj az esküvői ruhapróba miatt!

1. lépés: Kezdődjön a játék!

Ahogy elkezded az esküvői ruha keresését, az esküvői ruhapróbákat,...

March 6, 2018

Az esküvőszervezés során az első ami kiválasztásra kerül, az az esküvői helyszín. Rendezvényszervezői tapasztalat alapján összegyűjtöttük, hogy mik azok amiket feltétlen kérdezzetek meg az esküvői helyszíntől a bejárás során. Ha esetleg már a szerződést megkötöttétek, a...

February 27, 2018

Az esküvő nagyon költséges, drága mulatság (szó szerint J). A párok különféle módokat választanak a finanszírozására. Van aki a teljes költséget maga vállalja, van aki fele-fele arányban osztoznak a szülőkkel és van akinek teljes egészében a szülők állják az esküvői köl...

February 20, 2018

A 2018-as év bővelkedik a különféle esküvői trendekben. A „greenery” esküvői stílus hódítani fog. Ez az esküvői stílus a mindenféle élőnövény dekorációs használatáról fog szólni.

1. Bejárat

Greenery esküvői dekorációs elemet használhatsz a főbejáratnál is koszorú vagy gir...