top of page

Esküvői, menyasszonyi ruhatrend 2023

Menyasszonyi ruha kölcsönzési, vásárlási Titkok és Tippek 2023-ra.A leendő menyasszonyok számára a tökéletes ruha megtalálása és kiválasztása a legelső pontja a esküvőszervezés listáján, hiszen ez koronázza majd meg azt A Felejthetetlen Napot az életükben.

Akár kölcsönzés, vagy vásárlás a cél, az Európa Esküvői Ruhaszalon kínálata számodra is rengeteg meglepetést tartogat ezt garantáljuk! A tökéletes menyasszonyi ruha megtalálása egyáltalán nem egyszerű feladat az arák számára, ezért cikksorozatunkkal szeretnénk ezt megkönnyíteni számotokra.


Ebben a cikkünkben például a 2023-as Menyasszonyi ruha trendeket vesézzük ki, egy csokorba szedve a legmeghatározóbb stílusirányzatokat:


1. Sejtelmesen csillogó, fénylő anyagokReneszánszát éli idén

  • a szatén,

  • a sifon,

  • a taft és

  • a selyem.


A bátrabbaknak ajánljuk a szatén kelméből készült esküvői ruhakölteményeket, amik egyaránt jól mutatnak letisztult fazonokkal, vagy épp kissé díszesebben akár csipkével kombinálva. Egy ilyen menyasszonyi ruha maga a mámor, mint például a budapesti Európa Esküvői Ruhaszalonban megvásárolható, vagy kölcsönözhető Paola vagy 20-44 modell.

2. Aszimmetrikus nyak- és vállrész


Noha én magam rajongok a szimmetriáért és harmóniáért, mégis egyáltalán nincs hiányérzetem, ha ezeket a varázslatos darabokat csodálom. Megtestesült ékességei annak, hogy az aszimmetrikus megoldások igenis lehetnek kiegyensúlyozottak! De még mennyire!


Nézd csak meg, micsoda művészi összhangot teremt a fényes anyag és a pompás csipke kompozíciója annak ellenére, hogy félvállas szabásvonalat követnek, mint például az Armonia kollekció, a Carolina névre keresztelt ruhakölteménye, vagy a Hadassa cég Fantasy modellje.


Felpróbálnád? Katt ide!

3. Csipke, az örök nőiesség


A Valentino, Miu Miu, és Yves Saint Laurent kollekcióiban is megjelenő csipke részletek erős trendnek számítanak 2023-ban. Egyre több menyasszony tér vissza a klasszikus csipkéhez, hiszen az egyik legnőiesebb és legnemesebb kelme a világon. A modern, csipke esküvői ruha tökéletes példája az Armonia kollekció Agel-je, vagy 20-31-es mesés esküvői ruhánk.


Beleszerettél? Online időpont ruhapróbához: Katt ide!


4. Magasított nyakkör


Idén azok a menyasszonyok is trendik lehetek, akik nincsenek oda mélyen dekoltált esküvői ruhákért. Számukra kecsegtető ajánlat lehet az Elaine és a Nelly 20-44 menyasszonyi ruha az Európa Esküvői Ruhaszalon kínálatából.


Tetszik? Próbáld fel! Katt ide!

5. Nagy, esetleg 3D virágok


Mi sem idézheti fel jobban a csipkerózsika hangulatát, mint egy varázslatos menyasszonyi ruha, virágmintákkal. Persze ebben is megtalálhatod a visszafogottabb és a dominánsabb stílust nálunk!

Ilyen ruháink például a Nelly 18-10 és a Nelly 20-01.


Felpróbálnád? Katt ide!

6. Masni


Már egy pár éve érezhető volt ennek a trendnek az előszele, sorra hozták ki a tervezők a masnis esküvői ruha kreációikat. 2023 Menyasszonyi ruha trendje pedig ez már erőteljesebben érezteti.


Felpróbálnád? Katt ide!


7. Nagy szoknyarész


Szintén mesebeli hercegnőt idéző őrület lesz idén a hatalmas szoknyarész, ami a menyasszonyi ruha divatot illeti. Mi odavagyunk érte! Válaszd a Lanesta Rhodes vagy Eris nevű esküvői ruháját és váltsd valóra a mesét!


Online időpontfoglalás ruhapróbához: ITT!

8. Egyenes dekoltázs


Nekem valamiért ez a ruha az Oltári nő! című filmet idézi. Kecses, elegáns, nőies, légies. Nincs is mit hozzáfűzni ehhez a vonalhoz, nézd meg magad, próbáld fel!


Időpontot itt tudsz foglalni, akár már ma! RUHAPRÓBA ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS


Remélem ezzel tudtunk segíteni a válogatásban, s kedvet kaptál ahhoz is, hogy meglátogass bennünket és a Menyasszony-Álomországot, ahol ki tudja, talán a Te Igazi Ruhád is ott lapul és Téged vár!


Európa Esküvői Ruhaszalon


Korábbi cikkeninket itt találod, többek között a KALANDOS ESKÜVŐK és a FENNTARTHATÓ ESKÜVŐK című cikket is, ajánljuk szíves figyelmedbe, mint érdekesség és trend.


Zökkenőmentes készülődést és sok boldogságot kíván minden kedves Menyasszonynak az Európa Esküvői Ruhaszalon!


Kapcsolat:

06-70/673-3322


europaruhaszalon@gmail.com


https://www.europaszalon.hu/
Comentarios


Legolvasottabb posztok
Legfrissebb posztok
Arhívum
Címkék
Csatlakozz!
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
Kapcsolódó bejegyzések
bottom of page