top of page

Esküvői, menyasszonyi ruhatrend 2023

Menyasszonyi ruha kölcsönzési, vásárlási Titkok és Tippek 2023-ra.A leendő menyasszonyok számára a tökéletes ruha megtalálása és kiválasztása a legelső pontja a esküvőszervezés listáján, hiszen ez koronázza majd meg azt A Felejthetetlen Napot az életükben.

Akár kölcsönzés, vagy vásárlás a cél, az Európa Esküvői Ruhaszalon kínálata számodra is rengeteg meglepetést tartogat ezt garantáljuk! A tökéletes menyasszonyi ruha megtalálása egyáltalán nem egyszerű feladat az arák számára, ezért cikksorozatunkkal szeretnénk ezt megkönnyíteni számotokra.


Ebben a cikkünkben például a 2023-as Menyasszonyi ruha trendeket vesézzük ki, egy csokorba szedve a legmeghatározóbb stílusirányzatokat:


1. Sejtelmesen csillogó, fénylő anyagokReneszánszát éli idén

  • a szatén,

  • a sifon,

  • a taft és

  • a selyem.


A bátrabbaknak ajánljuk a szatén kelméből készült esküvői ruhakölteményeket, amik egyaránt jól mutatnak letisztult fazonokkal, vagy épp kissé díszesebben akár csipkével kombinálva. Egy ilyen menyasszonyi ruha maga a mámor, mint például a budapesti Európa Esküvői Ruhaszalonban megvásárolható, vagy kölcsönözhető Paola vagy 20-44 modell.

2. Aszimmetrikus nyak- és vállrész


Noha én magam rajongok a szimmetriáért és harmóniáért, mégis egyáltalán nincs hiányérzetem, ha ezeket a varázslatos darabokat csodálom. Megtestesült ékességei annak, hogy az aszimmetrikus megoldások igenis lehetnek kiegyensúlyozottak! De még mennyire!


Nézd csak meg, micsoda művészi összhangot teremt a fényes anyag és a pompás csipke kompozíciója annak ellenére, hogy félvállas szabásvonalat követnek, mint például az Armonia kollekció, a Carolina névre keresztelt ruhakölteménye, vagy a Hadassa cég Fantasy modellje.


Felpróbálnád? Katt ide!
3. Csipke, az örök nőiesség


A Valentino, Miu Miu, és Yves Saint Laurent kollekcióiban is megjelenő csipke részletek erős trendnek számítanak 2023-ban. Egyre több menyasszony tér vissza a klasszikus csipkéhez, hiszen az egyik legnőiesebb és legnemesebb kelme a világon. A modern, csipke esküvői ruha tökéletes példája az Armonia kollekció Agel-je, vagy 20-31-es mesés esküvői ruhánk.


Beleszerettél? Online időpont ruhapróbához: Katt ide!


4. Magasított nyakkör


Idén azok a menyasszonyok is trendik lehetek, akik nincsenek oda mélyen dekoltált esküvői ruhákért. Számukra kecsegtető ajánlat lehet az Elaine és a Nelly 20-44 menyasszonyi ruha az Európa Esküvői Ruhaszalon kínálatából.