10 2019-es esküvői ruhatrend

Már dübörög a 2018-as esküvői szezon, de a 2019-es menyasszonyok már elkezdték nézegetni az esküvői ruhákat. Milyen jól teszik! Érdemes legalább az esküvői ruhaszalonok 2019-es esküvői ruha kollekciója között nézegetni, hogy felmérd mi az ami tetszik és mi az ami nem.Most egy kicsit mi is elmélyülünk a 2019-es esküvői ruhatrendekben. Mivel nincs új a nap alatt, elég sok elem megtalálható már a 2018-as esküvői ruhatrendekben is.1. Denevérujj szerű ujj


Bevallom, hogy elsőre kicsit érdekesnek tűnt ez a trend. Viszont gyakrabban nézegetve az esküvői ruha fotókat, egyre jobban megtetszett. Kicsit talán bohém, de mindenképpen modern! Így ha szeretsz eltérni a megszokottól, bátran válassz egy ilyen ruhát!


2. Ejtett váll 2019-ben is hódít


Mesések az ejtett vállú esküvői ruhák, viszont ha nem levehető, be tud korlátozni a mozgásban. Ezért ha ejtett vállú esküvői ruhát szeretnél, az esküvői ruhapróbán mindenképp próbáld meg, hogy meddig tudod felemelni benne a kezed. Legalább a tánctartás meglegyen.
3. Spagettipánt, V dekoltázs


A spagettipánt és a V dekoltázs szintén hódít 2019-ben is.
4. Magas nyakrész


Aki nem szereti a nyitott dekoltázst, fellélegezhet. Elérkezett a magas nyakú esküvői ruhák ideje.
5. Nagy csipke minták


A nagyobb csipke minták már a 2018-as esküvői ruhatrendben is jelen vannak. 2019-ben sem lesz ez másképp. Divat, trend a nagy csipke minták az esküvői ruha szoknyáján is.
6. Hosszú ujj


A hosszú ujj továbbra is fennmarad a 2019-es esküvői ruhatrendben. A divat az illúzió tüllös-csipkés ujj.
7. Nagy szoknya


Az utóbbi pár évben az esküvői ruhatrendben minél kisebb annál jobb volt a divat. Emiatt meglepve láttam, hogy egyre több neves esküvői ruhatervezőnél megjelentek az óriási, grandiózus esküvői ruhák. Természetesen a kisebb szoknyák sem mennek ki a divatból.8. Hullám


A vízhullámos esküvői ruhák 2019-es esküvői ruhatrendben is jelen lesznek.
9. Tüll átló


Nem csak az illúziótüll marad a 2019-es esküvői ruhatrendben, de az egyéb tüllök finom takarása is.
10. Slicc


A bátrabb menyasszonyok és azok a menyasszonyok, akik nem hagyományos esküvői ruhára vágynak viselhetnek szexi, magasan felsliccelt esküvői ruhát is. Vigyázat! Ezek az esküvői ruhák nem mindenkinek állnak jól! Akkor keress ilyen fazont, ha hibátlan az alakod!Köszönjük, hogy elolvastad a cikket!

Köszönjük, hogy megosztod a barátnőiddel is!

Kapcsolódó bejegyzések
Legolvasottabb posztok
Legfrissebb posztok
Arhívum
Címkék
Csatlakozz!
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Európa Ruhaszalon Facebook oldala
  • Európa Ruhaszalon Instagram oldala
  • Európa Ruhaszalon Pinterest oldala
  • Európa Ruhaszalon Google+ oldala

Telefon:

(H-P: 10:00-18:00, SZ: 10:00-14:00)

© 2020 by Európa Ruhaszalon