top of page

Tudtad? Akár 22 féleképpen is jelen lehet a fekete szín az esküvői dekorációban!

A fekete szín már évek óta jelen van az esküvői divatban, de idén erősen a 2018-as esküvői trendek közé sorolható. Bár első hallásra a fekete színről nem éppen az esküvő jut eszünkbe, mégis egyedivé, különlegessé tudja varázsolni a Nagy Napot. A 2018-as esküvői trendek közé tartozik a drámai hatás keltése. Itt ne szó szerint a drámára gondolj, hanem magára a wow, a hűha élményre. Belép a násznép az esküvő helyszínére és amit lát, nem a megszokott, sablonos esküvői dekoráció, hanem valami egészen más. Ilyet még nem látott!



A fekete és egyéb sötét dekorációs színnél (mint pl. a padlizsán lila, a sötét színek 2018. trendi esküvős színei) lényeg a kontraszt. Lehet a másik a szín a fehér, amivel az összkép letisztult és elegáns. Ha bátrabb vagy, válaszd másik színként a citromsárgát, nagyon ütős kombináció. Mivel a fekete alap szín, minden szín jól mutat vele, legyen az pasztelles vagy neonos árnyalat.




1. Menyasszonyi ruha


A fekete szín a menyasszonyi ruhán jelen lehet fekete gyöngyök, fekete strasszok, fekete tüll vagy fekete csipke formájában is.

(Az Elena Morar SB-003-as menyasszonyi ruhája jelenleg nincs a menyasszonyi ruhaszalonunkban, de ha érdekel, jelezd bátran. Kölcsönzési díja 120.000 Ft)





2. Menyasszonyi fátyol


A menyasszonyi fátyol lehet teljesen fekete, vagy csak megjelenhet rajta a fekete szín ugyanúgy, ahogy a menyasszonyi ruhán.


Még több ötletért kattints a képre!

Fekete fátyol


3. Meghívó, Save the date kártya

Még több ötletért kattints a képre!

Fekete-fehér save the date kártya



4. Asztaldísz


Az asztaldísznél lehet fekete futó, fekete gyertya, fekete virág vagy a virágdíszben valamilyen formában a fekete szín (pl. fekete gyöngyök, fekete szalag, fekete masni stb.).

Még több ötletért kattints a képre!

Fekete-fehér esküvői asztaldísz



5. Menyasszonyi csokor


Csakúgy, mint az asztaldísznél, lehet benne fekete virág színes gyöngyökkel, strasszokkal szalaggal, vagy épp a valamilyen színű csokorban fekete gyöngy, strassz vagy szalag.


Még több ötletért kattints a képre!

Fekete-lila menyasszonyi csokor

6. Menyasszonyi autódísz


Még több ötletért kattints a képre!

Fekete autódísz



7. Menyasszonyi ékszer


A ruha és az esküvő stílusa meghatározza, hogy lehet-e egy erőteljesebb fekete menyasszonyi ékszer vagy éppen pici fekete strasszos nyaklánc, fülbevaló.


Még több ötletért kattints a képre!

Fekete esküvői ékszer



8. Menyasszonyi hajdísz




9. Tányér


Az esküvői helyszínnel egyeztessetek, hogy van-e esetleg nekik fekete mintás tányér. Ha nincs, akár ehető fekete virággal is dekorálhatjátok.


Még több ötletért kattints a képre!

Fekete esküvői teríték


10. Evőeszköz


Fekete evőeszközt egyelőre még csak a Pinteresten láttam, de egy kis utánajárással biztos be lehet szerezni nálunk is. Ha esetleg mégsem, kössetek rá fekete szalagot, úgyis nagyon mutatós tud lenni.




11. Szalvéta


Fekete szalvéta akad a boltokban. A másik színetekkel nyomtathattok rá esküvős mintát is, de egy színes szalvétagyűrűvel is izgalmassá tudjátok tenni.




12. Esküvői dekoráció


Itt is a lehetőségek tárháza. Gondolkodhattok fekete lufiban vagy színes lufiban fekete tüllel. Köthettek a székre fekete szalagot, masnit. Használhattok fekete rózsaszirmokat, fekete gyertyát vagy gyertyatartót.


Még több ötletért kattints a képre!

Fekete esküvői dekoráció



13. Koszorúslányok ruhája


A koszorúslányok ruhájára is tehetsz egy fekete szalagot, masnit.


Még több ötletért kattints a képre!

Fekete koszorúslányruha



14. Vőlegény öltönye

15. Ültetőkártya


Szerintem teljesen feketére csak akkor készítsd, ha fehér lesz rajta a felirat. Egyébként elég rá is a fekete díszítés: szalag, masni, strassz, gyöngy, virág.



Még több ötletért kattints a képre!

Fekete-fehér ültetőkártya

16. Esküvői torta


Itt is lehetőségek tárháza a marcipán díszítéstől kezdve az ehető gyöngyökig. Jópofa lehet, ha a cukrásszal egyeztetve a krémek színe is passzol az esküvői torta dekoráció színéhez, pl. feketeszeder-citrom.


Még több ötletért kattints a képre!

Fekete-fehér esküvői torta

17. Menyasszonyi köröm


Teljesen fekete menyasszonyi köröm kizárva, kivéve ha metálos esküvőről van szó.




18. Candy bar


Ez egy kihívás, ha szeretnél ilyet. Nekem most hirtelen a medvecukron és a negron kívül más fekete színű cukorka nem is jut eszembe.


Még több ötletért kattints a képre!

Fekete esküvői candy bar



19. Virágkapu

Még több ötletért kattints a képre!

Fekete-vörös esküvői virágkapu

20. Köszönetajándék




21. Dress code


Megkérheted az esküvői meghívón feltüntetve a násznépet, hogy jöjjenek általatok meghatározott színű ruhában. Biztos vagyok benne, hogy örülni is fognak, hiszen mindenkinek lapul a szekrényében egy örök fekete darab.




22. Menyasszonyi cipő


Hmmm, a cipő! Mesés cipők vannak fekete színben is, így simán bevállalható. Ha ennyire nem szeretnél vadulni, akkor javaslom a cipőklipszet, vagy ha nem sajnálod a cipőd fekete strasszokat vagy gyöngyöket is ragaszthatsz rá.



Még több ötletért kattints a képre!

Fekete esküvői cipő




Köszönjük, hogy időt szántál a cikk elolvasására!

Ha tetszett, köszönjük, hogy megosztod a barátnőddel is!

Legolvasottabb posztok
Legfrissebb posztok
Arhívum
Címkék
Csatlakozz!
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
Kapcsolódó bejegyzések
bottom of page