top of page

Tudtad? Akár 22 féleképpen is jelen lehet a fekete szín az esküvői dekorációban!

A fekete szín már évek óta jelen van az esküvői divatban, de idén erősen a 2018-as esküvői trendek közé sorolható. Bár első hallásra a fekete színről nem éppen az esküvő jut eszünkbe, mégis egyedivé, különlegessé tudja varázsolni a Nagy Napot. A 2018-as esküvői trendek közé tartozik a drámai hatás keltése. Itt ne szó szerint a drámára gondolj, hanem magára a wow, a hűha élményre. Belép a násznép az esküvő helyszínére és amit lát, nem a megszokott, sablonos esküvői dekoráció, hanem valami egészen más. Ilyet még nem látott!A fekete és egyéb sötét dekorációs színnél (mint pl. a padlizsán lila, a sötét színek 2018. trendi esküvős színei) lényeg a kontraszt. Lehet a másik a szín a fehér, amivel az összkép letisztult és elegáns. Ha bátrabb vagy, válaszd másik színként a citromsárgát, nagyon ütős kombináció. Mivel a fekete alap szín, minden szín jól mutat vele, legyen az pasztelles vagy neonos árnyalat.
1. Menyasszonyi ruha


A fekete szín a menyasszonyi ruhán jelen lehet fekete gyöngyök, fekete strasszok, fekete tüll vagy fekete csipke formájában is.

(Az Elena Morar SB-003-as menyasszonyi ruhája jelenleg nincs a menyasszonyi ruhaszalonunkban, de ha érdekel, jelezd bátran. Kölcsönzési díja 120.000 Ft)

2. Menyasszonyi fátyol


A menyasszonyi fátyol lehet teljesen fekete, vagy csak megjelenhet rajta a fekete szín ugyanúgy, ahogy a menyasszonyi ruhán.


Még több ötletért kattints a képre!

Fekete fátyol


3. Meghívó, Save the date kártya

Még több ötletért kattints a képre!

Fekete-fehér save the date kártya

(Forrás: Pinterest CriaCy)4. Asztaldísz


Az asztaldísznél lehet fekete futó, fekete gyertya, fekete virág vagy a virágdíszben valamilyen formában a fekete szín (pl. fekete gyöngyök, fekete szalag, fekete masni stb.).

Még több ötletért kattints a képre!

Fekete-fehér esküvői asztaldísz

(Forrás: Pinterest beau-coup.com)
5. Menyasszonyi csokor


Csakúgy, mint az asztaldísznél, lehet benne fekete virág színes gyöngyökkel, strasszokkal szalaggal, vagy épp a valamilyen színű csokorban fekete gyöngy, strassz vagy szalag.


Még több ötletért kattints a képre!

Fekete-lila menyasszonyi csokor

(Forrás: Pinterest wedding-day-bliss.com)

6. Menyasszonyi autódísz


Még több ötletért kattints a képre!

Fekete autódísz

(Forrás: Pinterest florist.sg)
7. Menyasszonyi ékszer


A ruha és az esküvő stílusa meghatározza, hogy lehet-e egy erőteljesebb fekete menyasszonyi ékszer vagy éppen pici fekete strasszos nyaklánc, fülbevaló.


Még több ötletért kattints a képre!

Fekete esküvői ékszer

(Forrás: Pinterest etsy.com)
8. Menyasszonyi hajdísz
9. Tányér


Az esküvői helyszínnel egyeztessetek, hogy van-e esetleg nekik fekete mintás tányér. Ha nincs, akár ehető fekete virággal is dekorálhatjátok.


Még több ötletért kattints a képre!