top of page

2018-as esküvői ruha trend

Még csak most kezdődik a 2017-es esküvői szezon, de a 2018-as esküvői ruhák már megjelentek a kifutókon. A szuperhősnő köpenytől kezdve az ejtett vállú, csipke esküvői ruháig mindenféle esküvői ruha bemutatkozott.


A trendeket igyekszem úgy bemutatni, hogy a bal oldali fotó híres tervezők esküvői ruháját mutatja, a jobb oldali pedig a nálunk megtalálható márkák esküvői ruháját.

Fekete


Az esküvői ruháknál a fekete szín nem újdonság. A régi időkben a sírig tartó szerelmet szimbolizálta. Az elmúlt években pedig kedvelt volt a fekete szín használata a fehér esküvői ruhákon. A 2018-as esküvői ruha trendeknél megjelenik a csupa fekete esküvői ruha. A fekete szín pedig pedig továbbra is kedvelt marad a fehér esküvői ruhákon.
Kék


Valami új, valami kölcsön, valami régi és valami kék. A 2018-as esküvői trend szerint az esküvői ruhád is lehet a valami kék. Lehet az esküvői ruha teljesen kék színű vagy csupán a minta lehet kék.
Csillogós anyag

2018-ban már nem csak a tüll, muszlin vagy a nehéz selyem anyagú esküvői ruhák lesznek az esküvői ruhaszalonokban, hanem a különleges csillogós anyagú esküvői ruhák is.


Magas nyak


2017-ben a menyasszonyaink a pánt nélküli fazonok helyett a kissé zártabb esküvői ruhákat keresték. A 2018-as esküvői ruha trendben megjelennek a magas nyakú esküvői ruha fazonok.Rövid esküvői ruha


A mini sosem megy ki a divatból. Ha egyszerűbb esküvőt terveztek vagy egyszerűen csak nem szeretnél hosszú esküvői ruhát, bátran válassz rövid esküvői ruhát.Olyan rövid esküvői ruhát is választhatsz, ami rövid is és nem is.

Esküvői nadrág


Korábban már írtam egy bejegyzést az esküvői nadrágokról. A kifutón idén is megjelentek az esküvői nadrágok a 2018-as év esküvői ruha trendjei közt.Masnik


Csak úgy, mint a 2017-es esküvői ruha trendben, a 2018-as esküvői ruha trendben is jelen lesznek a masnik.Rojtok


Érdekes trend a kifutón.Gyöngyök


Nincs új a nap alatt. 2017-ből a gyöngyök 2018-ban is az esküvői ruhákon lesznek.Ejtett váll


Szintén 2017-ben is az esküvői ruha trend részekén megjelenik az ejtett váll a 2018-as esküvői ruha trendekben is.Nagy csipkeminták


Kíváncsi vagyok, hogy ezt a trendet hogy fogják fogadni a menyasszonyok, képen eléggé különlegesek a nagy csipkemintás esküvői ruhák.3D virágminta


A 3D virágminta is 2017-2018-as esküvői ruha trend. 2017-es esküvőre a mi esküvői ruhaszalonunkban egyáltalán nem keresték a menyasszonyok, így izgatottan várom, hogy vajon 2018-ban hány menyasszony szeretne majd 3D virágmintás esküvői ruhában tündökölni.

Köpeny


2018. talán legkülönösebb esküvői ruha trendje, legalábbis számomra. Ha átgondoljuk, akkor egy őszi-tavaszi esküvő esetén nem rossz választás egy köpenyes esküvői ruha.

Összegezve a fenti trendeket, a rövid esküvői ruha, az esküvői nadrág, a masni, a gyöngyök, az ejtett váll, a nagy csipkeminták és a 3D minták már a 2017-es esküvői ruhatrendre is jellemző.

Köszönjük, hogy elolvastad a cikket! Köszönjük, hogy megosztod a barátnőiddel is!

Legolvasottabb posztok
Legfrissebb posztok
Arhívum
Címkék
Csatlakozz!
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
Kapcsolódó bejegyzések
bottom of page