top of page

2018-as esküvői trendek

Nem csak az új év érkezett meg, hanem az új, 2018-as esküvői trendek is. Nézzük, milyen új őrületeket tartogat számunkra, vagyis a 2018-as esküvői pároknak az új év.Természetes dekoráció


A papír és anyagdekorációkat felváltja a természet. Zöldet függődísznek és asztal középnek is!


Ötletekért kattints a képre!


mydomaine.com

(Forrás: mydomaine.com)


Sportcipő


Most is vannak menyasszonyok, akik a tornacipőt választanák a magassarkú helyett. Ilyenkor szoktuk javasolni, hogy ha nem is nagyon magas a cipő sarka, egy pici akkor is legyen! Más a menyasszony tartása, másképp áll az esküvői ruha a menyasszonyon. Ezt a 2018-as őrületet inkább mellőzd, ha megengeded a tanácsunkat.
Léggömbök


Ne egy-két lufira gondolj! Lufi lehet dísze az esküvői autónak, a vacsoraasztaloknak, a desszertasztalnak. Akár fotófalat is készíttethettek belőle vagy a főasztal mögé is kerülhet lufifal.


További dekorációs ötletekért kattints a képre:

avaspartydesigns.com

Téli esküvők


Végre végre végre! Azt hittem, hogy valamit rosszul olvasok, de nem! 2018-ban trend lesz a téli esküvő! A trendnek 2018. novemberétől 2019. februárjáig hódolhattok.
Vad, Feltűnő színek


Alig várom, hogy legyen olyan menyasszonyunk, aki bevállal egy vad, színes dekorációt! Ha esküvőről van szó, nem kell feltétlen mindig a finom eleganciára törekedni. Van benned egy kis játékosság? Légy bátor és használj élénk színeket!További ötletekért kattints a képre:

We heart pictures

(Forrás: We heart pictures)

Nem csak papírból áll a meghívó


A 2018-as esküvői trendjei közé tartozik, hogy nem csak finomkodó csipkével, hanem egyéb anyagokkal, például bőrrel, akrillal, metálfényű csillogással is lehet dekorálni az esküvői meghívót.
Meglepi esküvő


A sztároktól eredhet ez a 2018-as őrült trend. Szülinapi vagy eljegyzési partira hívják össze a vendégeket és csak a helyszínen derül ki, hogy valójában esküvő lesz. A bevállalósabb párok szervezhetnek ilyen meglepetés esküvőt. Ha lesz ilyen pár, várjuk a beszámolót! :) (A hollywoodi sztárok a paparazzo-k távoltartása miatt szervezték titokban az esküvőket.)
Dráma


Ki szeretne drámát az esküvőjén? Ha drámát nem is, de drámai megjelenést biztosan szeretnének 2018-ban. Megjelenhet a drámai hatás az esküvő meghívón, a táncparketten, a vacsoraasztalnál. Hogyan? Fekete háttérrel, virágnyomattal, telített színekkel. Ez is egy nagyon izgalmas trend lesz!Unique Pastiche EventsAfter party


Kíváncsi leszek, hogy valójában kinek lesz kedve after partyt tartani egy 24 órás nap után. A vendégeknek esetleg, az ifjú párnak talán kevésbé, de egyelőre a 2018-as trendek között szerepel.

Köszönjük, hogy időt szántál a cikkünk elolvasására!

Ha tetszett, oszd meg a barátnőiddel is!Commenti


Legolvasottabb posztok
Legfrissebb posztok
Arhívum
Címkék
Csatlakozz!
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
Kapcsolódó bejegyzések
bottom of page