top of page

Mindörökké hát nélküli menyasszonyi ruha! Ezeknek a ruháknak a vonzereje felülmúlhatatlan

Az esküvői ruha nem csak elegáns ünnepélyes viselet, hanem a nőiség és a tisztaság szimbóluma is egyben. Ennek kifejezésére ma már számtalan fazon, minta, anyag, kiegészítő közül választhatunk. A menyasszonyi ruhának sok szempontból szigorú szabályoknak kell megfelelnie, ám teret enged a személyiség kibontakoztatására is.

Nincs még egy olyan különleges hatást kiváltó öltözék, mint a hát nélküli esküvői ruha. Nem titok, hogy sikerének minden eleme a részleteken múlik. A fedetlen vagy csak részben fedett női hát odavonzza a szemeket. Az aprólékosan kidolgozott csipke, a gyönyörű gyöngyök, a különlegesen szép gombok és a fűző mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy egy felejthetetlen ruha készüljön a nagy napra.


A hát nélküli esküvői ruha vonzereje abban rejlik, hogy sokféle fazonnal működik. Mindegy, hogy egyszerű, letisztult, minimalista ruháról van szó, vagy egy abroncsos, díszes tüll ruháról, a nyitott hát minden stílushoz tökéletesen passzol.


Ha a mély nyakkivágás miatt a menyasszony nem érzi magát komfortosan, de szeretné a legvonzóbb, legnőieseb formáját mutatni, akkor a hát nélküli ruha tökéletes alternatíva. Ízléses, elegáns, mégis teret kap a fedetlen női test.

A nyitott hát nem feltétlenül jelenti azt, hogy a teljes bőrfelületet szabadon kell hagyni. Sőt, nem is szabad így lennie, hiszen a fantáziára is kell bízni valamit. Ez a testhez simuló, térdtől bővülő szoknya merészen a keresztcsont alatt indul, ezzel megnyújtja az alakot és keskenyebbnek láttatja a derekat.


Vízparti, de mindenképpen szabadtéri esküvőkhöz illik ez a lágyesésű, tüll menyasszonyi ruha, amely már a legkisebb fuvallatra is játékosan táncra perdül. A nyitott hátrészt ennek megfelelően nem csupán az egymáson keresztezett gyöngysor díszíti, hanem a ruhához illő, bohém organza pántok is angyalian elegánssá teszik.


Mi mondana el többet a személyiségről, mint egy tetoválás. Nem is olyan régen még a legtöbben takargatni kényszerültek az örök motívumokat és feliratokat a testükön, mostanra azonban már senki sem lepődik vagy hökken meg egy tetoválás láttán. Még akkor sem, ha történetesen egy menyasszonyról van szó.


A hát nélküli esküvői ruhák, változatosságuk révén, minden személyiség típushoz képesek alkalmazkodni. Ez a klasszikus, háromnegyedes ujjú, gyöngyökkel díszített A vonalú, terjedelmes, tüllös menyasszonyi ruha minden meghívott számára emlékezetes élményt nyújt majd, a ceremónián készült képeket pedig öröm lesz nézegetni még évek múltán is.


Minden kislány ilyen menyasszonyi ruháról álmodik. Csupa csipke, félsellő szabás, amely tökéletesen kiemeli a nőies formát, miközben teret enged a fantáziának is. Ez a ruha nem hagy kétséget a felől, hogy viselője magabiztos és tudja, miként teremtse meg a harmóniát a saját és párja életében.


Köszönjük, hogy időt szántál rá és elolvastad! :)
Comments


Legolvasottabb posztok
Legfrissebb posztok
Arhívum
Címkék
Csatlakozz!
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
Kapcsolódó bejegyzések
bottom of page