top of page

2016-os Menyasszonyaink

Ildikó és Tamás  2016. Február 13.

"Európa Szalon Budapest! Ezúton is szeretném megköszönni azt a szakmai és szolgàltatói profizmust, amit tõled kaptam! Csodàlatos ruhàm volt életem nagy napjàn, melyben kiteljesedhettem! Azt a baràtsàgos és szeretetteli légkört ami fogadott minden alkalomkor, manapsàg ritka felülmúlni! Minden leendõ menyasszonynak szívbõl ajànlom a Szalont, hiszen itt egészen biztosan megtalàlja àlmai ruhàjàt! ⭐⭐⭐⭐⭐"

Ildikó és Tamás
Lenke és Attila

"Kedves Emese és Gabi, Köszönöm ezt a csodás ruhát, meseszép lett, pontosan olyan, mint amit megálmodtam. Külön köszönet a rugalmas és gyors varrásért, ami alig 6 hét alatt elkészült."

Lenke és Attila  2016. Április 23.
Ilus és Emil

"Kedves Emese!
Neked köszönhetően csodaszép ruhában ünnepelhettük egybekelésünket, köszönöm közvetleséged és segítőkézséged, amivel hozzájárultál Te és Gabi is, hogy minden tökéletes legyen életünk e fontos pillanatában."

Ilus és Emil  2016. Április 30.
Kata és Gyula  2016. Május 13.
Kata és Gyula

"Kedves Európa Ruhaszalon, köszönjük a sok figyelmet, türelmet, kedvességet, amit a Szalonban kaptunk az esküvői ruhánk kiválasztásakor! A sok csodaszép ruha közül egyébként is nehéz volt választani, de profi segítséggel, odafigyeléssel meglett az Igazi, és a mi nagy napunk is különlegesen szép lett!"

Szilvi és Endre

"Köszönöm az Európa Ruhaszalonnak a kedves és segítőkész kiszolgálást és a különleges ruhámat!"

Szilvi és Endre  2016. Július 15.
Anna és János

"Köszönöm a csodàs ruhàt és a közvetlen, baràtsàgos segìtséget! A varrónő szuper munkàt végzett! Köszönöm Emese!"

Anna és János  2016. Június 25.
Judit és Ferenc

"Barátságos, türelmes, rugalmas kiszolgálást és sok jó tanácsot kaptam a nagy nappal kapcsolatban. Az általam megálmodott ruhában táncolhattam végig az esküvőmet. A násznép pedig nem győzött csodálkozni a ruhában rejlő kreativitáson. :) Köszönöm szépen!"

Judit és Ferenc  2016. Szeptember 3.
Anett és Norbert  2016. Szeptember 17.
Anett és Norbert

"Köszönöm szépen a ruhát és kedves kiszolgálást,

amit Tőled kaptam!"

bottom of page