top of page

Hogyan kezdj hozzá az esküvői ruhád megtalálásához?

Az esküvőszervezés egyik legizgalmasabb része az esküvői ruha megtalálása. Az első két kérdés ami minden menyasszonyban felmerül: Milyen esküvői ruha állna jól? Mikor foglaljam le az esküvői ruhámat? Ezzel az esküvői ruha blogbejegyzéssel szeretnék egy kis segítséget nyújtani ahhoz, hogy minél könnyebben megtaláld AZ esküvői ruhád.




Először is gondold át, hogy szíved szerint milyen esküvői ruhát viselnél: sellő fazonú esküvői ruha; nagy abroncsos, tüllös szoknyájú esküvői ruha; A vonalú esküvői ruha; pántos esküvői ruha; pánt nélküli esküvői ruha; nyakpántos esküvői ruha; csipke esküvői ruha stb.

Ezután gondold át, hogy valóban jól állna-e. (Ehhez segítséget nyújt egy korábbi cikkünk, mely segít tippet adni, hogy az alkatodnak megfelelően melyik esküvői ruha állna jól: elolvasom) Ha nagyon beleszeretsz egy fazonba, addig semmiféleképp ne vesd el, amíg fel nem próbálod!



Miután kitaláltad, hogy milyen stílusú esküvői ruhákat szeretnél próbálni, határozd meg az erre szánt büdzsét. Ebbe a büdzsébe ne csak magát az esküvői ruhát számold bele, hanem a hozzá tartozó kiegészítőket is (cipő, fátyol, boleró, gyűrűpárna, szütyő, ékszerek, hajdísz stb.)



Nézd ki az esküvői ruhaszalonokat, ahová szeretnél menni esküvői ruhapróbára. A weboldalon nézd meg a kínálatot. Ha az árak nincsenek feltüntetve az esküvői ruhaszalonok weboldalán, kérdezd meg tőlük az árkategóriákat vagy érdeklődj a Facebookos menyasszonyi csevegőcsoportokban. Ez megkönnyíti a dolgod, hogy olyan esküvői ruhaszalonba ne menj, ami nem a pénztárcádhoz van szabva.


Az esküvői ruhapróbára csak azokat a családtagokat, barátnőket érdemes elvinned, akik véleményére valóban adsz. Az esküvői ruhaszalonban az eladó kérdései, hogy van-e elképzelésed vagy néztél-e ki esküvői ruhát a weboldalról. Ezért sem árt felkészülni, hiszen megkönnyíted az esküvői ruhapróba folyamatát, ha tudja az eladó, hogy mit szeretnél. Ennek eredményeképp akár 5-6 esküvői ruhát is feltudsz próbálni.



Az esküvői ruhádat már az esküvő előtt 6-9 hónappal érdemes lefoglalni. A kérdésedet megelőzve azért ilyen korán, mert ilyenkor még van lehetőséged válogatni. Ha tavasszal szeretnél a nyári esküvődre esküvői ruhát foglalni, elképzelhető, hogy az álomruhádat már egy másik menyasszony lefoglalta.



Hajrá!



Tetszett a cikk és hasznosnak találod? Kérjük, oszdd meg! Köszönjük!

Legolvasottabb posztok
Legfrissebb posztok
Arhívum
Címkék
Csatlakozz!
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
Kapcsolódó bejegyzések
bottom of page