top of page

10+1 tipp a menyasszonyi ruhapróbához

A legtöbb menyasszony kislány kora óta álmodozik az esküvőjéről. A rózsaszín köd azonban elhalványul, amikor kiderül, hogy mennyi mindent kell megtervezni a nagy nap előtt. Ebben a blogbejegyzésben szeretnénk segíteni a menyasszonyoknak, hogy mit tartsanak szem előtt, amikor elindulnak az álomruha keresésére.
1. Kezdd online

Az első és legfontosabb, hogy már otthon elkezdhetsz felkészülni a menyasszonyi ruhapróbára. Azt javasoljuk, hogy a weboldalunkon kezd a keresést, ugyanis a rendelkezésre álló ruhákról rengeteg hasznos információt megtudhatsz. Képeket, videókat töltünk fel a ruhákról, az árak és egyéb szolgáltatással kapcsolatos tudnivalók is rendelkezésedre állnak. Emellett online időpontfoglaló rendszerünkön keresztül be is jelentkezhetsz hozzánk.


2. Gyűjts ötleteket, inspirálódj

Mielőtt a ruhapróbára megérkezel, gyűjts ötleteket, inspirálódj, hogy el tudd mondani, milyen ruha az, amit megálmodtál magadnak. Ehhez ma már rengeteg weboldal, közösségi média bejegyzés, Youtube videó áll rendelkezésedre, de akár a honlapunkon való böngészése közben is kialakulhat az elképzelésed.


3. Jelentkezz be a próbára

Ha szeretnél eljönni hozzánk esküvői ruhapróbára, foglalj időpontot. Ezt online vagy telefonon is megteheted. Nem szerencsés, ha csak úgy betoppansz, mert vagy nem lesz senki, aki ajtót nyisson, vagy az időpontra érkező menyasszonyok miatt nem biztos, hogy azonnal tudunk segíteni. A kitűzött dátum előtt 6-9 hónappal érdemes nekivágni a feladatnak és elkezdeni a kutatást az esküvői ruha után.

4. Mikor érkezz a próbára?

Általában egy napon több menyasszony érkezik hozzánk, ezért nem érdemes a megbeszélt időpontnál sokkal előbb megjelenned. Egyszerre mindig csak egy menyasszonnyal dolgozunk, minden figyelmünkkel rá összpontosítunk. Ha túl korán érkezel, akkor lehetséges, hogy várnod kell. Ha viszont késel, sajnos kevesebb időd lesz a próbára, amennyiben az utánad következő időpontot lefoglalta valaki.


5. Ki kísérjen el a próbára?

Azt szoktuk javasolni, hogy mindenképpen egy olyan ismerőst válasszanak a menyasszonyok kísérőül, aki őszintén megmondja a véleményét, nem helyesel mindenre, ugyanakkor segítőkész, türelmes és jó társasága a menyasszonynak. A kísérőd lehet egy barátnő, egy szülő, egy rokon. Fontos, hogy ne egy egész csapat álljon a rendelkezésedre, hiszen akkor előfordulhat, hogy sokan sokféle tanácsot adnak, és ez inkább összezavar, mintsem segítsen.


6. Jelezd, ha nem tudsz eljönni

Mondd le az időpontot, ha nem tudsz megjelenni. Természetesen bármi közbe jöhet, csak arra kérünk, hogy vedd figyelembe, hogy a főszezonban sokan szeretnének próbára jönni. Ha nem tudsz jelen lenni, akkor valaki mást be tudunk írni az adott időpontra.


7. Hozd magaddal a mobilod

A próbára hozz magaddal fényképezőt vagy mobiltelefont, ugyanis az alatt a néhány perc alatt, amíg rajtad van az esküvői ruha, nem biztos, hogy el tudod dönteni, melyiket szeretnéd. Otthon azonban, a fényképeket újra megnézve, könnyebben és nyugodtabban hozhatod meg a döntést.


8. Áruld el a méreted

Amikor bejelentkezel hozzánk időpontra, - vagy ha ezt online teszed, akár előtte telefonon is megbeszélhetjük -, áruld el, hogy milyen magas vagy. Tudasd előre a méreteid is (mell, derék, csípő), így a számodra megfelelő ruhákat tudjuk előkészíteni a próbára. Tudjuk, ahány ruhamárka annyi féle mérettáblázat, de sokat segít, ha legalább nagyjából tudjuk, hogy mely ruhákat ajánljuk a próbán.


9. Meddig lehet nálad a ruha?

Sokan szeretik percre pontosan megszervezni az esküvői hétvégét, mert ez ad egyfajta biztonságérzetet. Mi is azt szeretnénk, hogy legyen időd minden egyébre, ezért ruhaszalonunk rugalmasan alkalmazkodik hozzád. Akár már csütörtökön elviheted a kiválasztott ruhát és az esküvő utáni keddig hozhatjátok vissza.


10. Szólj, ha fogyókúrázni készülsz

A legtöbb menyasszony sajnos nem elégedett az alakjával, pedig mi csak gyönyörű hölgyekkel találkozunk. Ha úgy döntöttél, megszabadulnál néhány kilótól a nagy napig, előttünk nem kell titkolóznod, sőt. A megfelelő méret és az átalakítás miatt jó, ha tudunk erről.


10+1. Határozz meg költségkeretet

Az esküvő nem olcsó mulatság, nem is kell annak lennie. Különleges nap, de ennek ellenére nem árt, ha előzetesen megtervezed a büdzsét, amibe a menyasszonyi ruha ára is beletartozik. Ha tudjuk, mennyi a maximális keret, akkor a számodra ideális árkategóriába tartozó ruhákat fogjuk megmutatni.Köszönjük, hogy végig olvastad! :)


Comments


Legolvasottabb posztok
Legfrissebb posztok
Arhívum
Címkék
Csatlakozz!
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
Kapcsolódó bejegyzések
bottom of page