top of page

Európa Menyasszonyi- és Alkalmi Ruhaszalon: A kifinomult, modern arák szalonja!

Első blog bejegyzésünkben szeretnénk elmondani, hogy miért is vágtunk bele a menyasszonyi ruha "biznizbe". Abban az esetben ajánlom ennek a bejegyzésnek az elolvasását, ha kíváncsi vagy arra, hogy miben különbözünk a többi budapesti menyasszonyi ruhakölcsönzőtől.

Az első lépés egy esküvőszervező iroda létrehozása volt. Az ötlet 2 évvel ezelőtt fogant meg, mikor én is az esküvőmre készültem és szembesültem azzal a ténnyel, hogyha kimondod az esküvő szót, az árak máris az egekben járnak. Ezért olyan szolgáltatást szeretnénk nyújtani, amit nem csak a tehetősebb réteg engedhet meg magának. Hiszen mindenkinek jár Az Az Egy Nap. Mikor tudomásunkra jutott, hogy az Európa Menyasszonyi Ruhakölcsönző Szalon üzemeltetését át lehet venni, kapva kaptunk az alkalmon. Így a menyasszonyainknak már nem csak az esküvőszervezéssel kapcsolatos szolgáltatásokat tudjuk biztosítani pénztárcabarát árakon, hanem a menyasszonyi ruhájukat és a hozzá tartozó egyéb esküvői kiegészítőket is (menyasszonyi fátyol, menyasszonyi kesztyű, menyasszonyi boleró, menyasszonyi kistáska, menyasszonyi hajba valók, menyasszonyi ékszerek, menyasszonyi fejdíszek).

Gyönyörű menyasszonyi ruháink közt egyaránt találsz extravagáns menyasszonyi ruhát, különleges menyasszonyi ruhát, fekete-fehér menyasszonyi ruhát, ugyanúgy, ahogy az egyszerűbb menyasszonyi ruhákat is. Nálunk a molett menyasszonyok is megtalálják álmaik ruháját!

Ami még fontos: Mi nem számítunk fel külön díjat a tisztításért, az abroncsért, a méretre igazításért! Mindezt a kölcsönzési díj tartalmazza és ennek ellenére már akár 40.000 Ft-ért kikölcsönözheted az esküvői ruhádat!

Ha már esküvőről beszélünk, szükség lehet felnőtt és/ vagy gyerek koszorúslány ruhára is. Széles kínálatunkból a koszorúslányok is mindig tudnak választani.

Ruhakölcsönzőnkbe nem csak a menyasszonyokat, de a szalagavatós lányokat és fiúkat is egyaránt várjuk! Csoportos kedvezménnyel várjuk az osztályokat, ami azt jelenti, hogy 10 főtől 10% kedvezményt biztosítunk a szalagavatós ruhák kölcsönzési díjából.

Ha jön a báli, farsangi szezon, ne ess kétségbe! Több száz báli ruha és alkalmi ruha közül biztos megtalálod a számodra megfelelőt!

Kérjük, hogy ruhakölcsönzőnkbe előzetesen foglalj időpontot, így tudjuk garantálni a személyes kiszolgálást!

Várjuk szeretettel azon kifinomult, modern arákat és nem arákat ruhakölcsönzőnkbe, akik a pénztárcájukat szeretnék egy picit megkímélni!

Legolvasottabb posztok
Legfrissebb posztok
Arhívum
Címkék
Csatlakozz!
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
Kapcsolódó bejegyzések
bottom of page