top of page

Az esőfelhők felett is süt a nap

Biztos nem lepődsz meg, hogy miért is jutott eszembe, hogy írjak egy pár mondatot a menyasszonyok rémálmáról. Minden menyasszony arról álmodik, hogy az ő esküvője napján felhőmentes, szikrázó napsütés lesz. Az utóbbi hetekben sajnos az esküvő előtti napokat elég erőteljesen beárnyékolták az esőfelhők. Minden héten izgultak a menyasszonyaink a rossz idő miatt. De szerencsére – többé-kevésbé - megúszták szárazon!

Érdemes mindenben a pozitívumot keresni, most is ezt tettük. Elkezdtünk gondolkodni azon, hogy mi jó lehet abban, ha esik az eső a Nagy Napon. Ezek a gondolatok születtek:


1. Különleges fotók születhetnek

Ha van benned egy kis játékosság, imádnád az esőt az esküvőd napján. Persze nem szükséges ugrálni a pocsolyában, de egy kép erejéig levehetitek a cipőtöket, a párod esernyőt ragadva óv téged a fentről lezúduló vízeséstől. Elképzelted? Ugye milyen romantikus?

Akár ilyen vicces fotót, videót is készíthettek:

2. Tovább gyönyörködhetsz a dekorációs virágokban

Erre nem is gondoltunk egészen addig, amíg a virágosunkkal nem kezdtünk el beszélgetni. Milyen jó, hogy megemlítettük neki, hogy min is töprengünk! Azt mondta, hogy az esős időben sokkal tartósabbak a virágok, hiszen az alacsonyabb hőmérsékletnek és a párás levegőnek köszönhetően a virágok sokkal boldogabbak, mint a száraz, tikkasztó napos időben.


3. Kaphattok szivárványt

Ezt a gondolatot Kata menyasszonyunk osztotta meg velünk. Az esküvőjükön nem ömlött az eső, de egy minimális csapadék mégis esett, de a nap is sütött. Így amikor élménybeszámolót kértünk, Kata ezt mondta: „Szép időnk volt. Sütött a nap, esett az eső is, de nem baj, mert még szivárványt is kaptunk.”


4. Szerencsét is hozhat az eső

Szerencse?? Miért is lenne szerencse, ha szétázik a hajad, leázik a sminked és csupa víz lesz a gyönyörű ruhád? Ugye-ugye? Ez a gondolatsor szaladt végig az agyadon. Egyes kultúrákban úgy tartják, hogy az eső az ártatlanság, a tisztaság jelképe, így az esküvő napján az eső szerencsét hoz.

5. Búcsút inthetsz az allergiának

Ha Neked vagy a Vőlegényednek nincs allergiátok, érdektelen ez a pont. Ha viszont van, jól tudjátok, hogy a napsütéses jó időben mennyire kínzó lehet a könnyező szem, a folyamatosan csöpögő orr. Egy kis eső viszont minden efféle gondot elűz.Bízunk benne, hogy sikerült egy kicsit meggyőznünk arról, hogy nem olyan nagy baj, ha esik az eső az esküvőn. Ha jobban belegondolsz, kit érdekel, hogy süt a nap, fúj a szél vagy esik az eső? Ez így is, úgy is a TI legszebb napotok lesz, amit még az időjárás sem befolyásolhat!

Esőmentes, napsütéses délutánt!

Legolvasottabb posztok
Legfrissebb posztok
Arhívum
Címkék
Csatlakozz!
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
Kapcsolódó bejegyzések
bottom of page