top of page

5 izgalmas esküvői fotótrend

Az esküvői fotó az, ami megörökíti az esküvő egyes pillanatait. Az esküvői fotó az, amit átadsz a családoknak, barátoknak. Az esküvői fotót albumba rendezed, esetleg kiteszed a falra, a polcra. Ha szeretnéd, hogy a kreatív fotózás valóban kreatív legyen, akkor ez a cikk Neked íródott! Összegyűjtöttünk 5 izgalmas megoldást, amellyel búcsút inthetsz a hagyományos fotózásnak.





1. Esküvői fotózás drónnal

Ugye milyen érdekesen hangzik? Neked eszedbe jutott már? Ha drónt segítségül hívtok, olyan pillanatokat, helyzeteket tudtok lencsevégre kapni, melyeket a földön állva szinte lehetetlen lenne. Nem beszélve arról, hogy teljesen más perspektívából örökíthetitek meg az esküvő egyes mozzanatait. A fotó minősége kicsit gyengébb, mint egy profi géppel, de elég jó minőségű képeket készít ahhoz, hogy élvezhetők legyenek az így készült sorozatok. Nem utolsó sorban egyedi esküvői fotóitok is lesznek.


2. Film fotográfia


Amerikában már kezd felfutni ez az új trend. Mi is ez és miért ilyen megszállottak a nászpárok? Analóg kamerával és negatív filmekkel készül, így a fények, a színek másképp látszódnak mint digitális formában, a színek lágyabbak, nem harsányak. Inkább festői, rajzos hatása van a fotónak.


Forrás: Pinterest

Forrás: Pinterest

3. Szerkesztői kattintások


Melyik menyasszony nem szeretné, hogy az esküvői fotói magazin minőségű legyen?

Az esküvő tökéletes alkalom a stílusos képekhez. Minden csillog, pompázik, mindketten mesésen néztek ki. Mit is jelent a „szerkesztői kattintás”? Azt jelenti, hogy gyönyörűek, szikrázóak a színek, a részletekre odafigyelő, tiszta képeket garantál.


Forrás: weddingsintuscany.info

4. Füstbomba fürdő


Izgalmasan hangzik? Nem a Lush fürdőgolyóira gondolunk. Ha szereted a színeket és a kreatív ötleteket, akkor feltétlen ki kell próbálnod. Hófehér esküvői ruha és körülötte ezernyi szikrázó szín. Nem utolsó sorban még a gyermeki éneteket is kiélhetitek e valóban kreatív fotózás során.


Forrás: incolors.club

5. Fekete-fehér fotók

Ez az újdonság a vintage stílusnak köszönhető. Ha vintage esküvőt terveztek, vétek lenne kihagyni.

Forrás: w&bwolf.co.nz

Ha tetszett a cikk, jutalmazd meg egy megosztással! Ha van további ötleted kreatív fotózásra, írd meg kommentben!

Legolvasottabb posztok
Legfrissebb posztok
Arhívum
Címkék
Csatlakozz!
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
Kapcsolódó bejegyzések
bottom of page