top of page

4 íratlan etikett szabály a menyasszonyi ruhaszalonokban

Adtunk már tippeket arról, hogyan találd meg a legegyszerűbben az álom menyasszonyi ruhád és arról is, hogy milyen hibákat szoktak véteni a menyasszonyok a menyasszonyi ruha kiválasztása során. Ebben a cikkben arról szeretnénk Neked írni, hogy milyen „etikett szabályokat” célszerű szem előtt tartani a menyasszonyi ruhaszalonban a menyasszonyi ruha próba során.




1. Foglalj időpontot

A legtöbb menyasszonyi ruhaszalon elég pici, többek között a mi kis menyasszonyi ruhaszalonunk is. A menyasszonyi ruhaszalonban az esküvői ruhapróbára való időpontfoglalás a Te érdekeidet szolgálja. Így garantált, hogy a ruhaszalonban lévő eladó Veled fog foglalkozni és nem mással. Az időbeosztásodat is megkönnyíti, hiszen tervezetten tudsz nekivágni megtalálni álmaid ruháját.



2. Időpont lemondása

A többi menyasszonyi ruhaszalon lemondással kapcsolatos feltételeit nem ismerem sajnos, de mi azt szoktuk kérni, hogy legalább 24 órával az időpont előtt jelezze felénk a menyasszony, ha mégsem tud eljönni. Ez azért is jó, mert egy másik menyasszony társad, akinek lehet, hogy csak jóval későbbi időpontot tudtunk megadni, eltud jönni a Te időpontodra.

Sajnos elő szokott fordulni, hogy lemondás nélkül nem jön el a kedves menyasszony. Ez mind a menyasszonyi ruhaszalonnal, mind a többi menyasszonnyal etikátlan. A menyasszonyi ruhaszalonnal szemben miért? Ugye Te sem örülnél annak, ha az esküvői ruhaszalon zárva lenne a megbeszélt időpontban? A többi menyasszonnyal szemben pedig azért, mert ezek a menyasszonyok elveszik a helyet attól a menyasszonytól , aki viszont szívesen eljött volna.

Sok helyen valószínű, hogy ezért kérnek pénzt a menyasszonyi ruhapróbáért. Nálunk ennek ellenére is ingyenes a menyasszonyi ruhapróba.



3. Óvatosan a sminkkel

Mivel a menyasszonyi ruhák többsége fehér és elég kényes anyagokból készülnek, nagyon hamar meglátszik rajtuk mindenféle folt. Ezért a menyasszonyi ruhapróba előtt ne használj alapozót, sem rúzst. Ennek az etikett szabálynak a betartásával az utánad következő menyasszonyt tiszteled meg, hogy ő is tiszta menyasszonyi ruhába bújhasson.



4. Időtartam észben tartása

Kérdés szokott lenni a menyasszonyi ruhapróba időtartama. Ez általában mindenhol 1 óra, amit célszerű a menyasszonynak is észben, illetve tiszteletben tartania. Ez az idő elegendő ahhoz, hogy felpróbálj akár 8-10 menyasszonyi ruhát is. Ha úgy érzed, hogy szükség van egy második alkalomra is, semmi akadálya, jelentkezz be újra.

Az Európa Menyasszonyi Ruhaszalonunkban ha utánad nem jön menyasszony, lehetőség van a csúszásra, de ezt garantálni nem tudjuk.



Ha eddig betartottad ezt a 4 pontot, köszönjük a többi menyasszonyi ruhaszalon nevében is. Ha pedig most kezdesz el menyasszonyi ruhapróbára járni, kérjük a többi menyasszonyi ruhaszalon nevében is, hogy tartsd észben ezt a 4 pontot.


Legolvasottabb posztok
Legfrissebb posztok
Arhívum
Címkék
Csatlakozz!
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
Kapcsolódó bejegyzések
bottom of page