top of page

Hogyan határozd meg az esküvői stílusod?

Az esküvői hangulat igazából az esküvő stílusa. Mindegyik esküvőnek van stílusa, még a leges legegyszerűbbnek is. A stílus lehet egyszerű, modern, elegáns, rusztikus, vintage stb. Az esküvő hangulatát, stílusát azért érdemes meghatározni első lépésként, mert segít a további lépéseknél. Az esküvői stílus mentén célszerű kiválasztani az esküvői helyszínt, a dekort, a csokrot, az esküvői ruhát és minden egyebet ami csak szükséges az esküvőhöz.


Kérdések, melyek segítenek az esküvőd stílusának meghatározásában:


1. Szabadtéri vagy beltéri esküvőt szeretnétek? Milyen ceremóniát képzelsz el?


2. Milyen hangulatot szeretnél elérni? Laza, kellemes grill partyban, esetleg állófogadásban vagy hagyományos ültetett vacsorában gondolkodsz?


3. Mi jellemző rátok? Mi a saját stílusotok (ruha, színek, otthoni kiegészítők, hobbi)?


4. Van olyan dolog, amit ha törik, ha szakad szeretnél megjeleníteni az esküvőtökön? Izgalmas képkeret, kis limonádés csuprok, lampionok, stb.?


5. Van közös szenvedélyetek, hobbitok ami meghatározó az életetekben? Ha van ilyen, szintén megjeleníthetitek az esküvőn valamilyen formában.



Ha tudtál válaszokat adni erre az öt kérdésre, eltudsz indulni az esküvő stílusának meghatározása felé. Gondolkodhatsz egy stílusban is, de akár kombinálhatod is a különféle esküvői stílusokat. Tematikus esküvőben is gondolkodhattok, nagyon ötletes megjelenést lehet kölcsönözni az esküvői miliőnek.



Az esküvői stílusodat a Pinterest alapján is meghatározhatod. Nézd meg, hogy milyen pineket mentettél le eddig. Nézd meg a színeket, a stílusokat, a témákat, hogy van-e közös a mentett pinekben.



Köszönöm, hogy elolvastad a cikket! Ha tetszett, oszd meg a barátnőiddel is!

Legolvasottabb posztok
Legfrissebb posztok
Arhívum
Címkék
Csatlakozz!
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
Kapcsolódó bejegyzések
bottom of page