top of page

Hogyan válaszd ki a koszorúslányaid?

Kiválasztani a koszorúslányaid nem egyszerű feladat. Főleg, ha sokan szeretnének jelentkezni a feladatra. Ezért összeszedtünk pár tippet, hogy megkönnyítsük a dolgod és ki tudd választani úgy a koszorúslányaid, hogy ne legyen sértődés.






Válassz kizárólag családtagokat


Ha van nővéred, húgod, lány unokatestvéred vagy sógornőd, aki szívesen jelentkezik a feladatra, nyert ügyed van. A barátnőknek innentől kezdve esélyük sincs megsértődni.



20 év múlva is barátnő


Gondold végig, hogy vajon melyik barátnőd fog melletted állni 20 év múlva is. Akiről nem érzed, hogy tartani fogod vele a kapcsolatot, ne kérd fel csak azért, hogy legyen egy-két koszorúslányod.



Fő a nyugalom


Próbálj meg olyan lányokat választani, akikből árad a nyugalom. Olyan koszorúslányaid legyenek, akikre lehet számítani, akik meg tudnak nyugtatni az ara-para idején. Nem jó, ha van akár egy olyan koszorúslányod is, aki szereti a drámát, akinek mindig problémája van mindennel és aki gond esetén nem a megoldáson gondolkodik, hanem a problémán problémázik.





Nem a szám a lényeg


Nem fontos, hogy páros legyen a koszorúslányok száma! Csupán csak emiatt ne kérj fel olyan barátnőt, rokont koszorúslánynak, akit egyébként nem kérnél fel.



Ne ugorj fejest


Az eljegyzést követően nem csak a pár kerül izgalomba, hanem a menyasszony barátnői, lány rokonai is. Lehet, hogy még nem is tűzitek ki a dátumot, de a lányok már elkezdenek koszorúslányoknak jelentkezni. Ne mondj mindenkinek gondolkodás nélkül igent, mert később sokkal kellemetlenebb visszamondani. Hagyj időt magadnak, gondold végig, hogy ki az akit valóban látni szeretnél magad mellett!





Köszönjük, hogy elolvastad a cikket! Köszönjük, hogy megosztod a barátnőiddel is!

Legolvasottabb posztok
Legfrissebb posztok
Arhívum
Címkék
Csatlakozz!
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
Kapcsolódó bejegyzések
bottom of page