top of page

6 tulajdonság, 6 esküvői ruha Melyik vagy Te?

Azt szoktuk mondani a menyasszonyainknak, hogy olyan esküvői ruhát válasszanak, melyben a legjobban érzik magukat. Fontos, hogy azt az esküvői ruhát válaszd ki, amely Téged tükröz, hiszen abban fogsz a legszebben tündökölni. Nem az esküvői ruha szépíti meg a menyasszonyt, hanem a menyasszony az esküvői ruhát!
1. Öntudatos


Az öntudatos menyasszony művészien veszi át az irányítást. Azt csinálod és úgy ahogy Te szeretnéd, természetesen mindezt magabiztosan. Ezt a tulajdonságod még jobban hangsúlyozhatod egy olyan esküvői ruhában, mely kiemeli az alakod.


Lanesta: Dzheardin (Katt a képre!)
2. Szabad lelkű


Történjen bármi is, mindig a saját ritmusod szerint telnek a napjaid, dacolva a társadalmi elvárásokkal. Miért lenne ez másként az esküvődön is? Légy formabontó és válassz egy bohém esküvői ruhát!


Lanesta: Bessi (Katt a képre!)3. Romantikus


Szereted a természetet és a szépséget? Egy örökös romantikus álmodozó vagy? Ha igen, hozzád biztos illik egy csupa csipke esküvői ruha, melyben a vállad finoman kivillan.


Lanesta: Amelija (Katt a képre!)4. Drámai


Ha szeretsz mindig drámai hatást kelteni. Ha szereted, hogy ha belépsz egy terembe, egy szobába, rögtön minden szem Rád szegeződik. Az esküvőd napján ez természetes dolog, viszont pont emiatt egy különleges esküvői ruha illik Hozzád, amiben megvan a „wow” faktor.


Lanesta: Luiza Od'e (Katt a képre!)


5. Játékos


Úgy érzed, hogy Te egy örök gyerek vagy. Benne vagy mindig minden buliban, nem szeretnél semmiről sem lemaradni. Mindig jókedvre deríted a körülötted lévő embereket, akik emiatt szeretnek a társaságodban lenni. Ezt a játékos tulajdonságodat tükrözheti az esküvői ruhád is.


Kotapska: MA1755 (Katt a képre!)


6. Merész


Nem félsz kimondani amit gondolsz és nem félsz megmutatni ki vagy. Szereted ezt az öltözködésedben is megmutatni. Az esküvői ruhád is megtudja mutatni ezt a tulajdonságot, csak meg kell találd a megfelelőt!


Lanesta: Vivaldi (Katt a képre!)

Köszönjük, hogy elolvastad a cikket! Ha tetszett, kérünk, hogy oszd meg a barátnőiddel is!

תגובות


Legolvasottabb posztok
Legfrissebb posztok
Arhívum
Címkék
Csatlakozz!
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
Kapcsolódó bejegyzések
bottom of page