top of page

7 dolog, amit tarts szem előtt, amikor kiválasztod az esküvői ruhádat


A tökéletes esküvői ruha nem csak elegáns, hanem kényelmes is. Hiszen a hivatalos ceremónián kívül egy egész estét kell eltölteni benne. De hogyan fogjon hozzá a leendő ara a ruhaválasztáshoz? Mit tegyen, ha siettetik a ruhapróbán és kell-e milliókat költeni egy elegáns fazonra?

Íme, néhány tanács, amit érdemes szem előtt tartani, amikor menyasszonyi ruhát választunk:
Hagyj elég időt magadnak, mielőtt kiválasztod a megfelelő esküvői ruhát!


A koronavírus miatt az esküvők piaca teljesen átalakult az elmúlt két évben. Kijárási korlátozások, rendezvénytilalmak nehezítették azok sorsát, akik az egybekelésről álmodoztak még 2020 tavaszán, de talán csak idén nyáron jutnak el az oltár elé.

Mondhatnánk, hogy azoknak, akik nem tudtak lakodalmat tartani, volt két teljes évük, hogy kitalálják, miként szeretnék lebonyolítani a szertartást és miben járulnának a násznép színe elé.

Valójában azonban általános szemlélet a menyasszonyok körében, hogy a nagy napon semmiképpen sem szeretnének a tavalyi divat szerint pózolni az esküvői képeken. Ezért megnyugtatok mindenkit, ruhaszalonunkban bőven van választék. Aki ezekben a hetekben indul esküvői ruha beszerző körútra, még válogathat.Légy nyitottHabár már rég nem magazinokból kivágott fotókkal teli retiküllel vágnak neki a ruhapróbának a menyasszonyok, még mindig inspirálódnak. Sokan már évekkel korábban elkezdik az ötletek, tetszetős fazonok összegyűjtését.

A közösségi médiának köszönhetően ma már célirányosan indulnak a hölgyek, akár a szalon, akár a kínálatában megtalálható ruha irányába. Mi, a próbák során szívesen segítünk abban, hogy a menyasszonyok felpróbáljanak különböző stílusú darabokat is.

Gyakran megesik ugyanis, hogy egy impulzív vásárlásból sikerül azt a ruhát megszerezni, amelyben álomszépnek érzi magát az ara.Határozz meg egy költségkeretet a ruhádraAz ár egy igen lényeges szempont, amikor esküvői ruhát választunk. Aki jól átgondolja a szervezéssel járó feladatokat, az gyorsan rájön, hogy nem kell az egyébként is költséges eseményt még néhány millióval megterhelni egy ruhabérléssel vagy vásárlással.

Biztosan hallottad már a baráti körödből, hogy egy esküvő egyik legdrágább eleme a menyasszonyi ruha. Ilyenkor milliós számok is elhangzanak. Sok éves tapasztalatunk révén elmondhatjuk, egyáltalán nem az ár határozza meg a ruha és a menyasszony szépségét.

Éppen ezért, a ruhaszalonunkban akár már 30.000 Ft-ért is vásárolhatsz esküvői ruhát, ha nem a legújabb divat szerinti esküvői ruhát keresel. Nálunk mérsékelt áron is hozzájuthatnak a hölgyek elegáns és meseszép öltözékhez. Érdemes már a próba elején tisztázni, hogy mennyit szánsz a ruhára.Bízz meg a tanácsadódbanA legtöbb nőnek életében csak egyszer kell menyasszonyi ruhát választania. Ebből következik, hogy senkinek sincs túl nagy rutinja ebben. Akinek van, az nem más, mint az esküvői ruha tanácsadó. Miután túl van több száz ruhapróbán, gyakorlatának köszönhetően már a bemutatkozás pillanatában sejti, hogy mely fazonokat kell majd kihozatnia a raktárból.

Szóval, ha a tanácsadó valamire azt mondja, hogy nem előnyös, azt nyugodtan el is engedheted.Figyelj az érzéseidre, amikor felpróbálsz egy ruhátA különleges alkalmakkor, amilyen egy esküvő is, hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, kik is vagyunk valójában. Udvariasan társalgunk, igyekszünk a legjobb oldalunkat mutatni, és kitartóan beszélgetni, táncolni mindenkivel. Ez nem kis feladat, főként, ha közben feszengünk a ruha miatt.

Szakértők szerint az ideális menyasszonyi ruha olyan, mintha magunknak készítettük volna el. Épp ott mutat, ahol kell és eltakarja azt, amit szívesen rejtegetünk a hétköznapokban. Ezt a bizonyosságot már a ruhapróba során is megérzik a menyasszonyok.Fotózd le magad több szögbőlBár ruhaszalonunkban van tükör, tudjuk, hogy a menyasszonyok szeretik lefotózni magukat a kiválasztásra szánt ruhában. Azt is tudjuk, hogy számos más szalonban ez tilos, mi azonban lehetőséget biztosítunk erre is. Hiszen otthon, nyugodtabb körülmények között is megszülethet a döntés az ideális ruhát illetően.Tedd szóvá, ha úgy érzed, sürgetve vagyNincs annál rosszabb, mint amikor életed legszebb eseményére készülve úgy érzed, siettetni akarnak. Sajnos sok menyasszony tapasztalja, hogy a próba során egyszerre több hölggyel kell megosztania a figyelmet vagy a harmadik ruha után az eladó megkérdezi, hogy nos, akkor melyik legyen? Nálunk ilyen nem fordulhat elő. Ruhaszalonunkban exkluzív és türelmes kiszolgálással várjuk a menyasszonyokat.
Köszönjük, hogy elolvastad! :)
Comments


Legolvasottabb posztok
Legfrissebb posztok
Arhívum
Címkék
Csatlakozz!
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
Kapcsolódó bejegyzések
bottom of page