top of page

Útmutató 4 lépésben az esküvői ruha megtalálásához

Elérkezett a pillanat, amit talán már kislány korod óta vársz: az esküvői ruha keresése és megtalálása! Akár van elképzelésed, akár nincs, ne aggódj az esküvői ruhapróba miatt!
1. lépés: Kezdődjön a játék!


Ahogy elkezded az esküvői ruha keresését, az esküvői ruhapróbákat, látni fogod, hogy nem leszel egyszerű helyzetben. Számos fazon közül választhatsz: báli fazonú esküvői ruha (hercegnős esküvői ruha), A vonalú esküvői ruha, sellő esküvői ruha, fél sellő esküvői ruha. Még sorolhatnám az esküvői ruha fazonok végtelennek tűnő listáját.

Ezért jó, ha inspirálódsz, felméred melyik esküvői ruha fazon tetszik. Lehet, hogy végül teljesen mást fogsz választani, de egyszerűbb, ha van egy elképzelés.
2. lépés: Hogyan, honnan vásárolsz/ kölcsönzöl!


Menyasszonyi ruhaszalon


Budapesten menyasszonyi ruhaszalonok tömegét találod a Teréz körúton. Érdemes utána nézned, hogy melyik esküvői ruhaszalont szeretnéd felkeresni.

Nézz utána az áraknak is. Ha egy adott menyasszonyi ruhaszalon árai nem férnek bele a büdzsédbe, feleslegesen ne menj oda, csak fájdítanád a szíved.

Az árakon kívül még az méreteknek is utána kell nézz, főleg a kisebb menyasszonyi ruhaszalonokban. Mi sem engedhetjük még meg sajnos, hogy egy esküvői ruhából egyszerre 3-4 méretet rendeljünk. Viszont így is lehet próbálni, a méretrendelésnél pedig ugyanúgy van lehetőség az esküvői ruha kölcsönzésére.
Kiállítás, vásár


Az esküvői kiállításokon kedvezményekkel le tudod foglalni az esküvői ruhád. Bár már nem mindegyik esküvői kiállításon lehet esküvői ruhát próbálni. A menyasszonyi ruhaszalonok mindig tartanak hatalmas kiárusításokat, vásárokat. Ezeket érdemes figyelni. Az esküvői ruha vásárra, kiárusításra igyekezz mielőbb időpontot foglalni, jelentkezni, hogy a legszebb esküvői ruhák közül tudj választani. De ne ess abba a hibába, hogy csak azért foglalsz le, vásárolsz meg egy esküvői ruhát, mert olcsó!
Online vásárlás


Elég sokan választják mostanság ezt a formáját az esküvői ruha vásárlásának. Többnyire kínai oldalakról szerzik be a menyasszonyok az esküvői ruhát is. Valóban, fotó alapján, de még első ránézésre is lehet szép a kínai esküvői ruha. Mi minőségi okokból kifolyólag nem foglalkozunk kínai esküvői ruhákkal. Még bizományba sem vesszük be, pedig sok megkeresés érkezik a menyasszonyoktól. Hidd el, itthon is lehet olcsón is, de szép esküvői ruhát vásárolni, kölcsönözni.
Mary Bride 11183. lépés: Ruhapróbára fel!


Légy felkészült!


Foglalj időpontot ruhapróbára! Nem véletlenül van időpontfoglalás. Ha van időpontod, úgy csak Veled foglalkoznak a menyasszonyi ruhaszalonban. Ha csak véletlenül beesel esküvői ruhapróbára, nem biztos, hogy éppen tudnak Téged fogadni.

Csekkold le a menyasszonyi ruhaszalon weboldalát, nézd meg, hogy van-e olyan esküvői ruha amilyen az elképzelésed. Ha van minimális elképzelésed az esküvői ruhával kapcsolatban, az nagyon sokat segít!Légy nyitott!


Próbálj fel mindenféle esküvői ruhát amit csak ajánlanak. Hidd el, sokszor nem azért ajánlják, hogy Rád tukmálják! Másképp mutat egy esküvői ruha felvéve és másképp a vállfán.Pár perc az esküvői ruhában!


Ne kapd le rögtön az esküvői ruhát. Tölts el benne pár percet, picit mozogj, forgolódj, nézd meg minden részletét és képzeld el magad benne, ahogy az oltár felé vonulsz.
4. lépés: Döntés hozatal!


3-4 menyasszonyi ruhaszalonnál többet nem érdemes meglátogatni, mert egy idő után összemosódnak már az esküvői ruhák, mindegyik ugyanolyanná válik. Válaszd ki a menyasszonyi ruhaszalonok kedvenc ruháit, nézd vissza magad a fotókon amiket készítettetek az esküvői ruhapróba ideje alatt. Ezek a fotók nem adják vissza az élőképet, de amiatt nagyon jók, hogy feltudd idézni, hogy melyikben hogyan érezted magad.
Köszönjük, hogy elolvastad a cikket!

Köszönjük, hogy megosztod a barátnőiddel is!

Comments


Legolvasottabb posztok
Legfrissebb posztok
Arhívum
Címkék
Csatlakozz!
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
Kapcsolódó bejegyzések
bottom of page