top of page

Hogyan ne follyon le az esküvői sminked?

A menyasszonyok legfőbb aggodalma a hajuk mellett az esküvői smink. Főleg nyáron. Nem elég a meleg, de még a menyasszonyi ruha is fokozza a hőmérsékletet. Nem beszélve az esküvői miatti izgalomról. Az esküvő napján feltétlenül tökéletesnek kell lennie mindennek egész nap. Nem engedhető meg, hogy elkószáljon egy kósza hajszál, hogy véletlenül elkenődjön a szemceruza, hogy a szemhéjpúderből délutánra már csak egy csík maradjon a szemhéjon. Ezen az egy napon makulátlanul szeretne kinézni minden menyasszony. Ahhoz, hogy ezt elérd, szeretnénk adni egy –két tippet.

1. Ragadj radírt!

Ha azt szeretnéd, hogy az esküvő napján az esküvői sminked frissnek és egyenletesnek tűnjön, ragadj bőrradírt! Az esküd hetén radírozd le az arcod egyszer, kétszer. (Inkább kétszer.)



2. Hidratálj!

Ne feledkezz meg a hidratálásról az esküvő előtti napon és a napján sem. A hidratált bőr könnyebben megtartja a sminket.



3. El a kezekkel!

Próbálj meg minél kevesebbszer érni az arcodhoz. A kezedről sok szennyeződést és olajat tudsz az arcodra felvinni. Ha zsírosnak érzed az arcbőröd, inkább kozmetikai kendővel próbáld óvatosan felitatni a felesleges nedvességet.



4. Púder mértékkel!

A sminkessel egyeztetve a színt napközben is tehetsz egy kis púdert az arcodra, homlokodra. Természetesen mértékkel.



5. Arcmasszázsra fel!

Ki nem szereti, ha kényeztetik? Az esküvő előtt pedig kötelező egy kis relax. Nem csak az idegeidnek tesz jót, de az arcmasszázs újjávarázsolja az arcbőrödet is, aminek köszönhetően mesésen fog állni rajtad az esküvői smink!



6. Stop napfürdő!

Az esküvő előtti héten óvakodj a naptól. Ha akár egy picit is megpirul a bőröd, az alapozó nehezebben fog a bőrödön maradni. Ez kockára teheti sajnos az esküvői smink tartósságát, valamint a bőrhibák elfedésének tökéletességét.




Ha tetszett a cikk, jutalmazd egy lájkkal! Oszd meg azzal a barátnőddel, akinek hasznos lehet! Köszönjük!

Legolvasottabb posztok
Legfrissebb posztok
Arhívum
Címkék
Csatlakozz!
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
Kapcsolódó bejegyzések
bottom of page