6 ötletes DIY köszönetajándék

A DIY (Do It Yourself), azaz a "Csináld magad!" virágkorát éljük most. A bátrabb menyasszonyok, az örök csokrukat is maguk csinálják, sőt olyat is láttam már, aki a saját sminkjét készítette el. Ezen dolgok közül én csak az esküvői köszönetajándékokat merném bevállalni. Nem csak azért, mert a csokrom, a sminkem vagy hajam örök emlékként tekint vissza, hanem azért is, mert a saját kezűleg készült esküvői köszönetajándék sokkal személyesebb.

1. DIY édességcsomag


Nem kell hozzá más, csak egy kis kézügyesség. Rakhatsz bele akár csokismazsolát, mandulát vagy bármi mást ami ínycsiklandóan néz ki.

A fotóra kattintva megnézheted, hogyan készítheted el a kis dobozkát. A S’more Love helyett hasonlót írnék rá: Köszönjük XY, hogy velünk ünnepelsz! Z&T 2017.07.26.http://somethingturquoise.com/2015/10/09/diy-smores-wedding-favors/2. Csokis karamellás perec


Nem csak gusztusos és egyszerű, de biztos lehetsz abban is, hogy a vendégeid nem sok esküvőn kaptak ilyen köszönetajándék gyanánt.

Olvassz fel jó minőségű csokolátét, szórd bele a perecet. Készíts karamellt, olvassz még fel csokit, locsold meg, tördeld szét miután megszilárdult és csomagolhatod is.

A fotóra kattintva megnézheted képekben, hogyan is kell kinéznie a folyamat során.http://tastesbetterfromscratch.com/salted-chocolate-caramel-pretzel-bars/3. Szívecskés fehércsokibonbon


Csupán finom fehércsoki, zizi, M&M vagy bármilyen guszta apróság (akár grillázs) vagy aszalt gyümölcs, mazsola is lehet.

Végy egy szív alakú szilikonos formát, tegyél az aljába az általad kiválasztott finomságból, öntsd rá az olvasztott fehér csokit, megszilárdulást követően jöhet is a csomagolás.

A fotóra kattintva további fotót nézhetsz meg a folyamatról.