top of page

Milyen információkra kíváncsiak a koszorúslányok mielőtt felkéred őket?

Kigondolni, hogy mely legközelebb álló barátnők legyenek a koszorúslányaid, az egyik legizgalmasabb része az esküvőszervezési kalandnak. Viszont mielőtt felkéred a koszorúslányokat, ülj le egy fél órára és gondold át, hogyan, milyen módon fogod ezt megtenni. Gondolj arra, hogy néhány információt kell majd adj nekik, hogy milyen kötelezettségekkel jár ez megtisztelő szerep.

Íme 4 kérdés1. Mennyi idő?


Gondold át, hogy szeretnéd-e, hogy segítsenek Neked a koszorúslányok az esküvőszervezésben vagy a DIY („Do it yourself”, azaz „Csináld magad”) teendőkben. Ha a válasz erre a kérdésre igen, akkor határozd meg pontosan milyen feladatokban fogsz segítséget kérni (pl. esküvői ruha keresése) és ez mennyi időbeli ráfordítással járna a koszorúslányok részéről. Kapnának feladatokat az esküvő napján? Ha igen, akkor miket, illetve mennyi ideig lesz szükség arra, hogy helytálljanak koszorúslányokként? Csak a szertartáson és a vacsora után már csak a bulira kell koncentrálniuk?2. Mennyi az annyi?


Erre kivétel nélkül általában mindenki kíváncsi, hogy mennyibe fog kerülni neki a megtiszteltetés. Ha a koszorúslányoknak kell a koszorúslány ruhájukat fizetni, akkor nézz körbe a koszorúslány ruha piacon, hogy milyen áron lehet kölcsönözni vagy vásárolni. A lánybúcsúra is hívd fel a figyelmüket. Bár itt nagyon nem szólhatsz bele a költségekbe, de jelezheted nekik, hogy ezzel is számoljanak. Ha esetleg extra igényed lenne, például vidéken egy hétvége, ezt feltétlen mondd nekik.

3. Mit vársz el tőlük és ők mit tőled?


Folyamatosan fogod-e őket informálni az esküvőszervezéssel kapcsolatban? Ha igen, milyen módon? Közös e-mail cím, esetleg Facebook csoport vagy hetente, kéthetente összeültök egy megbeszélés erejéig? Készítsd fel őket, hogy lesznek rossz pillanataid és ha előjön belőled az ara-szörny, az nem nekik szól.4. Fontos dátumok


Természetesen az első dátum amit közölsz velük, az esküvő dátuma. Egyeztesd velük, hogy a lánybúcsút körülbelül mikor szeretnéd megtartani. Futtasd át a fejeden a forgatókönyvet, hogy kb. mit mikorra szeretnél időzíteni: pl. az esküvői ruha keresését, ha DIY dekorációt szeretnél, kb. mikor szeretnéd elkezdeni ezek el/előkészítését stb.Köszönjük, hogy időt szántál a cikkünk elolvasására! Köszönjük, hogy megosztod a barátnőiddel is!

Comments


Legolvasottabb posztok
Legfrissebb posztok
Arhívum
Címkék
Csatlakozz!
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
Kapcsolódó bejegyzések
bottom of page