top of page

Esküvői kiegészítők az Esküvői Kuckóból

Az esküvő szervezése, előkészítése során rengeteg mindenre kell odafigyelni, nagyon sok mindent kell beszerezni. Először minden menyasszony a főbb pontokon szeret túl lenni: helyszín, időpont lefoglalása a házasságkötő teremben, fotós, videós, esküvői ruha. Ezután következnek a még szintén lényeges elemek beszerzése, lefoglalása. A legutolsó elemek pedig az „apróságok”, amivel időben nagyon könnyen ellehet csúszni. Mik is ezek? A gyűrűpárna, a csuklódísz, kitűző, ültetőkártya, egy-két dekorációs kellék és még sorolhatnám. Tapasztalataim alapján javaslom ezeket is beszerezni az esküvő előtt maximum egy hónappal.





Bemutatok Neked egy olyan szolgáltatót, akinél egy helyen beszerezheted a menyasszonyi ékszered, a menyasszonyi örökcsokrod, a vőlegénykitűzőt és sok egyéb esküvői kiegészítőt. Az Esküvői Kuckó tulajdonosával, Lőrincz Évával beszélgettem.




Mikor született meg az Esküvői Kuckó?


Az Esküvői Kuckó létrehozásán 2015 nyara óta gondolkodtam, de a megvalósítására 2016 februárjában került sor. Azóta több mint 1000 lájkot és sok megrendelést megkaptam.



Pontosan milyen termékeket értékesítesz?


Főleg egyedi örök csokrok (ékszeres, gyöngyös) készülnek selyem virágból, habrózsából, igény szerint alkalmazkodva az esküvő színvilágához és a menyasszony külön igényeihez. Természetesen ezen felül készülnek a csokorhoz illő kitűzők, dobócsokrok, szülők csokrai vagy éppen a koszorús lányok csuklódíszei is. Az utóbbi időben kiegészítettem az Esküvői Kuckó választékát hajékszerekkel, egyedi dekorációs termékekkel, fotózáshoz szükséges kiegészítőkkel, valamint pár bérelhető díszítő elemmel is.



Minden termékedet Te készíted? Ha igen, mennyi időt vesz igénybe egy-egy termék elkészítése?


Az Esküvői Kuckó oldalán látható csokrok, kiegészítők elkészítése minden esetben egy nagyon részletes írásbeli megbeszélés (igény esetén személyesen is) után történik, hogy a menyasszonyok azt kapják amit a Nagy Napra megálmodtak.

Nem mindegy, hogy részleteiben, hogyan néz ki egy menyasszonyi csokor (lásd: a csokrok szárát is). Nagyon sok esküvői fotón visszaköszön; akár a menyasszony kezében, akár a fotó díszítő elemeként.



A termékek készleten vannak vagy előrendelni lehet őket?


Az örök csokrok egy részre készletről azonnal rendelhető, bár a rendelés a jellemző az igények egyedisége miatt. Mint ahogy nincs két egyforma menyasszony úgy nincs tökéletesen egyforma csokor sem. Egyre nagyobb divat az örök csokor, ezért a Nagy Nap előtt érdemes legalább 3 hónappal előre jelzi az igényeket annak érdekében, hogy az esküvő előtt 2-3 héttel már a menyasszony a kezében tarthassa és gyönyörködhessen az örökcsokrában.



Milyen árakon mozognak az örökcsokrok és egyéb kiegészítők? Milyen fizetési lehetőség vannak az Esküvői Kuckónál?


Az örökcsokor (9.500-17.000 Ft) és dobócsokor ára (7.500-9.500 Ft)függ annak nagyságától, anyagától, ékszerezésétől. Természetesen ezek nem pontos árak, ettől eltérő árat is kaphat a menyasszony. Pontos árat csak az egyeztetést követően tudok adni. A gyűrűpárnák 2.300-3.500 Ft, kitűzők, csuklódíszek 1.400 Ft körül mozognak. Ezek sem pontos, csupán megközelítő árak. Fizetés személyesen vagy előre utalással lehetséges.


Legolvasottabb posztok
Legfrissebb posztok
Arhívum
Címkék
Csatlakozz!
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
Kapcsolódó bejegyzések
bottom of page