top of page

Ezt tedd az esküvő előtti napon

A legtöbben csak ez esküvő előtti napon döbbennek rá, hogy az, amire hetek vagy hónapok óta készülnek, örökre megváltoztatja az életüket. Annak ellenére, hogy ma már a legtöbb pár együtt él és nem az esküvő után költözik össze, még mindig jelent egyfajta változást az a tudat, hogy férj és feleség lettek. Erre a nagyszerű változásra nem csak testileg, hanem lelkileg is fel kell készülni.




Pihenj, relaxálj

Ha kicsi, ha nagy, az esküvő és a vele járó izgalmak mindenképpen megemelik az adrenalin szintedet. Ettől nem érzed magad fáradtnak, inkább izgatott leszel, annak ellenére is, hogy valószínűleg órákon keresztül helyt kell állnod, te leszel a központban, társalogni, táncolni fogsz. Ezért fontos, hogy eleget pihenj és relaxálj az esküvő előtti napon, így maradhatsz egyensúlyban és harmonikus hangulatban mindvégig.



Még egyszer utoljára ellenőrizd a listát, de újat már ne találj ki

A váratlan és kellemetlen meglepetések helyett gondold végig a következő nap eseményeit az elejétől a végéig. Képzeld el olyannak, amilyennek szeretnéd megélni. Ha írtál listát, akkor nyugodtan kipipálhatod a teendőket, de új feladatot már ne vegyél fel. A legfontosabb, hogy nyugodj meg, minden rendben lesz, ha mégis történik valami nem várt esemény, ott lesznek a szeretteid, akik majd mindent megoldanak.

Az esküvő előtti napon talán már a menyasszonyi ruha is nálad van, így szabadon gyönyörködhetsz benne. Próbáld fel (persze csak úgy, hogy a párod ne lássa), és élvezd a pillanatot.



Feküdj le időben

A megfelelő mennyiségű minőségi alvás nagyon fontos annak érdekében, hogy élvezni tudd az esküvőd napját. Ha úgy érzed, nehezen megy az elalvás, kényeztesd magad levendulás fürdővel, hallgass megnyugtató zenét, használj kellemes illatú testápolót vagy időzíts be erre a napra egy lazító testkezelést.



Írd le az érzéseidet egy naplóba

Az esküvő előtti nap feltehetően az utolsó nap az életedben, amikor férjezetlen vagy. Ráadásul nagyszerű lesz évek múltán visszaidézni azokat az érzéseket és gondolatokat, amelyek ekkor kavarogtak benned. Írj egy naplót vagy emlékkönyvet erről. A pihenés és a relaxálás egyik kellemes módja, ha leírod, milyen hangulatban várod a közelgő eseményt.



Menj ki a természetbe

Habár nagyon sok időt töltünk a négy fal között, az ember alapvető szükséglete, hogy hallja a természet hangjait, érezze a bőrén a szél simogatását és a napsütést. Egy csendes, erdei séta olyan energiával tölt fel, amely jól jön majd az elkövetkező 48 órában.



Kapcsold ki az értesítéseket a telefonodon

Nem kell mindig elérhetőnek lenni. Nyugodtan kapcsold ki az email és közösségi média értesítéseket a telefonodon. Majd egy számodra megfelelő pillanatban reagálsz ezekre. Az esküvőd előtti nap legyen csak a tiéd, amikor nem foglalkozol a munkahelyi problémákkal, a hírlevelekkel és a közeli vagy távoli ismerősök facebook posztjaival.



Beszélj a vőlegényeddel az érzéseiről

A következő nap nem csak számodra lesz különleges. A férfiak sokkal kevesebbet beszélnek az érzéseikről, de vélhetően a vőlegényed is izgatott, talán még szorong is attól, ami rá vár. Nem (csak) attól, hogy örök hűséget fogadtok egymásnak, hanem az ismeretlen helyzettől, a ceremóniával kapcsolatos kötöttségektől, vagy attól, hogy a fókuszban kell lennie órákon keresztül. Kérdezd meg, mit érez, milyen gondolatok járnak a fejében. Nem csak az esküvővel, hanem a házassággal és a közös jövővel kapcsolatban.

Mindent összevetve egy igazán különleges nap a házasságkötés előtti, élvezd ki minden percét és légy boldog, mert ez nem mindennapi esemény.



Köszönjük, hogy elolvastad! :)

Comments


Legolvasottabb posztok
Legfrissebb posztok
Arhívum
Címkék
Csatlakozz!
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
Kapcsolódó bejegyzések
bottom of page